USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Велосипедистка не пропустила «швидку» з породіллею та облаяла медиків

5 Вересня 2017 15:41
Хамська поведінка на дорогах притаманна не лише водіям автотранспорту, але й велосипедистам.

Нещодавно в селі Підцир’я Камінь-Каширського району трапився інцидент за участю жінки на велосипеді, пише газета «Полісся».

Велосипедистка відмовилася надати дорогу автомобілю “швидкої допомоги”, який мчав із проблисковими маячками та сиреною. Адже цим спецтранспортом медики доправляли в пологове відділення з одного із сіл району породіллю у важкому стані.

Коли водій “швидкої” зробив цій панянці, яка відмовилася поступитися дорогою, зауваження, то у відповідь отримав відбірну лайку та непристойний жест рукою, мовляв: “Не бачиш, що я теж поспішаю.”

На жаль, такі випадки на наших шляхах непоодинокі. Це страшенно дратує законослухняних водіїв, але вони не можуть собі дати ради з такими хамами, йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 5 Вересня 2017 16:35
В таких випадках треба добавляти фото цієї ту*ої хамки,щоб всі знали її в лице
Аліна Показати IP 5 Вересня 2017 19:16
Бидлота. Про яке покращення в країні може йти мова, коли більшість населення - бидло? Невиховане, безкультурне бидло....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus