USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Великобританія виділить мільярд фунтів стерлінгів на підтримку України

9 Грудня 2021 09:42
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Велика Британія додатково виділить £1 мільярд на підтримку України. Відтак розмір загальної британської підтримки збільшиться до £3,5 мільярда.

Про це глава української держави заявив у Twitter, пише Бабель.

Зеленський зазначив, що Лондон збільшив підтримку України після його переговорів із премʼєр-міністром країни Борисом Джонсоном.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що виділені Британією гроші планують витратити на охорону здоровʼя та чисту енергетику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ваван Показати IP 9 Грудня 2021 11:28
В якому розумінні виділить? Це позика під проценти чи матеріальна допомога?
Корiнний лучанин Показати IP 9 Грудня 2021 14:22
Це англiйське "видiлення",що не зрозумiло.
Анонім Показати IP 9 Грудня 2021 14:34
Це не допомога!!! Це кредит британським експортерам в Україіні. Звичайне окозамилювання.
Анонім Показати IP 9 Грудня 2021 16:35
​Как работает колонизация? А вот как. Владимир Зеленский сообщил "о дополнительной помощи Украине" в виде одного миллиарда фунтов. Судя по слову "дополнительно" речь идёт о миллиарде плюс к тем деньгам, которые Украина возьмёт в кредит у Великобритании. На что же потратят этот кредит? А вот на что: 1. Строительство для Украины 8 ракетных катеров. На верфях Великобритании. 2. Покупка двух тральщиков. Снова-таки у Великобритании. 3. Строительство двух военных баз в Бердянске и Очакове. О том, военные какой страны там будут размещаться, ходят разные слухи, но строить будут британские подрядчики. Итак, в результате сделки: 1. Британия загрузит работой свои компании, работающие на военных подрядах. 2. Получит от Украины проценты по пользованию кредитов. Т.е. да, инвестиции, торговля, это всё. Но для Британии. А для Украины - очередной геморрой, долги и бесполезная в условиях реальной войны с реальным противником военная техника. Здобулы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus