USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Верховна рада – на стадії розпаду

6 Квітня 2018 09:27
Український парламент увійшов в стан розпаду. Фракції розділилися на різні групи впливу. Про це заявив політичний експерт Віктор Таран, передає Etcetera.media.

РОЗКЛАДАННЯ

За словами Тарана, парламентські фракції розділилися на різні групи впливу, які відстоюють свої інтереси.

Як приклад експерт навів провал голосування за скасування е-декларування для антикорупційних активістів. Хоча фракція БПП вирішила голосувати за скасування, її ініціативу не підтримали депутати, які орієнтується на Олександра Третьякова - заступника голови фракції БПП. Таким чином, на думку Тарана, окремі групи намагаються торгуватися за свої інтереси.

Верховну Раду експерт порівняв зі змією, яка пожирає власний хвіст. При цьому страждають не тільки політики, а й вся країна.

ТОЧКА СКЛАДАННЯ

На думку Віктора Тарана, фактичний розпад Верховної Ради призведе до її «формування з нуля» навколо перспективних лідерів найближчих президентських і парламентських виборів.

«Оскільки немає очевидного фаворита, всі гравці починають орієнтуватися не на одного, а відразу на декількох лідерів. Відповідно, починають грати на балансі», - заявив Таран в інтерв'ю інтернет-каналу UkrLife.

НАСЛІДКИ

Експерт нагадав, що у вересні закінчується час, коли Президент має право розпустити парламент. З цього часу Верховна Рада повністю зануриться в підготовку до виборів, а прийняття важливих рішень стане проблематичним. Зокрема, це може торкнутися питання про введення на Донбас місії миротворців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 6 Квітня 2018 11:45
кому потрібна верховна зрада, яка вболіває виключно за свої інтереси та інтереси бандо-олігархату ?
Отак Показати IP 6 Квітня 2018 15:48
Значить, Надія Савченко було цілком права в своїх задумах......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus