USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Верховна Рада збереться на позачергове засідання

29 Вересня 2014 14:43
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова з проханням скликати позачергове засідання парламенту для розгляду пакету антикорупційних законопроектів, підготовлених Урядом і Президентом України. Про це УНН повідомили у прес-службі уряду.

Згідно з повідомленням, позачергове засідання парламенту уряд пропонує призначити на 7 жовтня.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, про необхідність прийняття Закону про антикорупційне бюро.

Водночас у США хочуть, аби антикорупційний закон був ухвалений до парламентських виборів, 26 жовтня.

Національне бюро пропонується створити як державний правоохоронний орган, на який покладається попередження, виявлення, припинення та розкриття кримінальних правопорушень, віднесених до його компетенції.

Завданням Національного бюро пропонується визначити протидію кримінальним корупційним правопорушенням, які вчинені вищими посадовими особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та становлять загрозу національній безпеці.

До підслідності антикорупційного бюро належать: досудове розслідування таких корупційних та інших суміжних злочинів – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (стаття 191 Кримінального кодексу України); протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 29 Вересня 2014 17:34
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 29 Вересня 2014 18:15
Вже одна твоя тут поява викликає нудоту!
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 30 Вересня 2014 09:37
Це геть противна істота! Його найняли рассєйськіє спецслужби викликати нудоту і він цим займається, нехай навіть і примітивно. Їхня метода постійно "капати" на мізки громадян України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus