USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Верховна Рада виділила кошти на добудову Нововолинської шахти № 10

2 Вересня 2008 20:24
Депутати Верховної Ради майже одностайно ухвалили низку законів, обіцяних урядом на День шахтаря. Про це у телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів нардеп із фракції БЮТ Віктор Олійник.
Зокрема ухвалено в цілому закон про підвищення престижу шахтарської праці. Він, поміж іншим, передбачає суттєве підвищення зарплати шахтарів – на 30%. Також надано істотні пільги для здобуття освіти шахтарями та членами їхніх сімей.
Майже у два рази збільшено пенсії шахтарям, а також зменшено пенсійний вік тих, хто працює на підземних роботах.
Окрім того, депутати прийняли зміни до Держбюджету-2008, які дадуть можливість залучити до вугільної галузі 6,3 мільярда гривень. Із цих коштів 500 мільйонів буде спрямовано на збільшення зарплати шахтарів, а решту виділять на реконструкцію та будівництво шахт (в тому числі і № 10 на Волині).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 3 Вересня 2008 09:19
Дешевий піар уряду ображає всі решта професії. Потрібно створювати належні умови праці всіх працівників, а не почергово піднімати престиж найбільш чисельних професій. Про виховання нації треба думати, а не про те як за бюджетні гроші вести виборчу кампанію. Мені більш би імпонувало підняття престижу вчительської професії, тому що скоро у нас не буде кому дітей навчати, а добувати вугілля завжди будуть бо це є бізнес.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 21:22
Сьогодні в парламенті було прийнято закон про нові тарифні сітки. Вчителів уряд НЕ ЗАБУВ. А Олійник молодець- ділиться інформацією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus