USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Верховний Суд лишив без змін вирок Стукану

19 Вересня 2008 16:59
Судова палата у кримінальних справах Верховного Суду України відмовилася змінити вирок, винесений волинському авторитету Олександру Стукану. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Верховного Суду, справа, призначена до розгляду в касаційній інстанції Судовою  палатою у кримінальних справах, розглядалася 16 вересня. Як розповіли телефоном у Верховному Суді, Судова  палата у кримінальних справах відмовилася змінити вирок.
Нагадаємо, що Апеляційний суд Волинської області, який розглядав справу у першій інстанції, визнав Олександра Стукана винним у організації організованого злочинного угруповання, яке скоїло два навмисних вбивства. Волинська Феміда засудила Стукана до довічного ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гм... Показати IP 19 Вересня 2008 17:53
У кого є фото стукана?
ххх Показати IP 21 Вересня 2008 19:57
Я чув,що він покаявся на зоні і зараз служить Господу.Але це не звільняє його від відповідальності і мусить сидіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus