USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Верзун і Зелінський підуть у партію Кличка?

2 Вересня 2011 12:20
Секретар Луцького міськкому Соціалістичної партії України Петро Верзун (на фото) вийде із Соцпартії і може вступити у партію "Удар".

Про це 2 вересня пише ЗІК.

Петро Верзун заявив про вихід із СПУ, «оскільки не підтримую кандидатуру Мороза на голову партії».

Наразі Верзун схиляється до вступу до партії Кличка «УДАР», - пише видання.

«Я веду переговори не з Кропивою, а з Зелінським, який буде представляти партію «УДАР» на Волині», – додав Петро Верзун, маючи на увазі екс-секретаря Луцької міськради попереднього скликання Святослава Зелінського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
слідчий Показати IP 2 Вересня 2011 19:06
Верзун - хороший і розумний хлопець, але як звяжеться з Зєлєй, то втратить все. Скажи мені,хто твій друг, і я скажу, хто ти. Цей Зелінський ще не був лише в чорта в жопі. Згадайте, як він пішов з телебачення, від Дмитрука, від Шиби... Бізнес весь оформлений на родичів, сам - "голий і босий". І ходить же по землі аферист, брехун, блазень і фарцовщик!
не слідчий до слідчий Показати IP 3 Вересня 2011 00:07
А чим Верзун кращий?
Два брати В. та З. Показати IP 2 Вересня 2011 23:01
Що Верзун, що Зелінський - два перекотиполя. В яких партіях вони не були - і в Нашій Україні, і в Порі, і в ПРП, і в БЮТі, потім Зелінський опинився в Україні молодій, а Верзун встиг опуститися до соціалістів. Тепер Удар Кличка, а далі традиційно зрадять свої каманди.
Віталій Н. Показати IP 12 Березня 2012 09:09
Що казати за шахраїв-аферистів з партії Удар? Там вони майже всі. Взяти, тільки одного бізнесмена-ледаря Сергія Новицького відомого горе позичальника-боржника. Понабирав кредитів у банку та грошових позик у людей та по кілька років не віддає. Брехун, шахрай-аферист. Нічого хорошого в такій особі немає. Тільки імя Кличка пазорять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus