USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Весільний бум: у День закоханих в Україні побралися 1830 пар

15 Лютого 2018 07:00
Взяти шлюб 14 лютого запланували 1830 пар по всій країні, і це в десятки разів більше, ніж у звичайні дні. Аби встигнути задовольнити усіх, установи реєстрації відчинилися о 8:00 ранку і обіцяли працювати аж до півночі, йдеться у сюжеті ТСН.

Регіони підготували закоханим свої сюрпризи: у Львові молодят зустрічають із живою музикою та шампанським, у Миколаєві побратися можна у краєзнавчому музеї, а в Дніпрі пари реєстрували просто під зірками в місцевому планетарії. У столиці відбулося понад 200 весіль, із них 30 здійснили в центральному відділі реєстрацій. Його працівники кажуть, що минулого року ажіотаж був більшим – тоді шлюб узяли 50 пар. Однак і 30 для буденного дня є великою цифрою, бо зазвичай стосунки оформлюють близько 5 пар.

Аби одружитися саме цього дня, закохані займали чергу і подавали заяви за півроку наперед, але можливою є і пришвидшена процедура, коли можна все зробити за один день – і подати заявку, і одружитися. Цим можуть скористатися учасники АТО, вагітні і пари зі спільною дитиною.
Як повідомлялося раніше, У Луцьку 14 лютого одружили найстаршу пару. Нареченому – 75 років, обраниці – 64. Разом вони вже 11 років, хоча познайомилися майже три десятки років тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus