USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Весна і кохання стали приводом для жартів у півфіналі КВК. ФОТО. ВІДЕО

20 Березня 2009 12:15
Учора, 19 березня, у Народному домі «Просвіта» в Луцьку сміялись усі, оскільки там проходив перший півфінал ліги КВК «Волинь», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Глядачів розважали чотири місцеві команди веселих та кмітливих студентів. Це були «Позитивні віруси» та «Бонуси» із Волинського національного університету імені Лесі Українки, «Форс-мажор» із Луцького національного технічного університету та просто збірна «25-й кадр».
 
Команди змагалися за звання найвеселіших у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, імпровізація та СТЕМ (студентський театр естрадних мініатюр), які проходили під лозунгом весни та кохання.
 
Повноваження Феміди виконували працівник Волинської обласної державної телерадіокомпанії Костянтин Яворський, капітан команди «Фонтан» Руслан Місюк, ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук, керівник Відкритої Київської ліги КВН Олександр Мельник. Головував директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц.
 
Згідно з оцінками журі, найкраще публіку учора смішила збірна «25 кадр» (33,4 бала). Друге місце посіла команда із ВНУ «Позитивні віруси» (31,6 бала). Хоча планувалося, що до фіналу потраплять лише дві команди, однак журі вирішило, що гідною участі у заключному раунді Ліги є ще команда «Форс-мажор» (29,4 бала), яка посіла третє місце. Відповідно, до фіналу не потраплять лише «Бонуси».
 
Крім цього, глядачі також імпровізуючи розважали усіх присутніх. Щоб виграти приз від спонсора гри, вони складали веселі віршики та слогани про нього. Таким чином дисконтну картку від мережі супермаркетів отримали три автори найоригінальніших і найсмішніших міні-шедеврів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus