USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині триває конфлікт між сусідами через притулок для тварин у квартирі

2 Вересня 2016 21:25
Мешканці багатоповерхівки у Нововолинську хочуть виселити сусідку, яка влаштувала притулок для тварин у своїй квартирі.

Про це повідомляє Буг.

2 вересня у Нововолинський відділок поліції знову поступила заява від жителів будинку №3 вулиці Шухевича. Причина – сусідка Наталія Маржан, яка влаштувала притулок для собак та котів у однокімнатній квартирі на 5-му поверсі гуртожитку.

Ця проблема у жителів багатоповерхівки триває вже понад 8 років. Вони зазначають, що із тваринами горе-сусідка поводиться жорстоко. Як наслідок, – тварини агресивні та нападають на людей.

Як повідомляє Яна Никитюк – голова ОСББ, собаки не мають жодних щеплень та ходять постійно без намордників.

«Наша сусідка збирає пляшки у смітниках, а потім люди приїжджають і купують їх, щоб продавати молоко», – додає Яна Никитюк.

«Взимку мертвих собак ховала у шафу. А так – влаштувала «цвинтар» тваринам біля будинку», – зауважила Тетяна Матисюк.

Поряд із сусідкою жити не може ніхто, але й виселити теж не мають права, адже у квартирі прописана її внучка.

Сусіди скаржаться, що у будинку завжди стоїть неймовірний сморід, постійно забивається каналізація. Жінка з п'ятьма дітьми, яка живе на одному поверсі з Наталією Маржан, щоранку змушена проводити їх у школу з палицею в руках, аби тварини не напали.

«Собаки гавкають, скавчать. Складається враження, що їх прив`язують до батареї та б`ють шваброю», – зазначає сусід із 6 поверху Михайло Політей.

Минулого року одна з собак випала через вікно Наталії Маржан, яке на той час було вибите.

За несплату комунальних боргів у квартирі відключили світло. Як зазначають мешканці, заборгованість складає вже понад 30 тисяч гривень.

Горе-сусідка сама зносить тварин до своєї кімнати. Мешканці будинку вимагають, аби собак вивезли, бо жодні штрафи, які накладала раніше поліція не допомогли. Сусіди доведені до крайнощів і починають активно діяти. Тому вирішили збирати підписи для виселення із будинку Наталії Маржан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катрюся Показати IP 3 Вересня 2016 14:23
Хай Бог милує від таких сусідів любителів тварин... самі не живут і накому не дають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus