USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ветеринарна медицина на Волині потребує держфінансування

5 Вересня 2017 16:30
Обласний бюджет не справляється з фінансовими потребами установ ветеринарної медицини.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 вересня.

Депутат Михайло Імберовський відзначив, що рішення, прийняте ще у 2014 році, про те, щоб перевести фінансування установ державної ветеринарної медицини з державного бюджету на обласний, було помилковим, адже обласний бюджет не може осягнути коштів, яких потребують ветеринарні установи. Так, цьогоріч на їхні потреби необхідно виділити близько 25 мільйонів гривень.

«Стан справ із фінансуванням ветеринарної медицини в області складний, це може мати катастрофічні наслідки. Не можна нехтувати питаннями безпеки в плані харчової продукції тваринного походження», – акцентував Михайло Імберовський.

Тож на засіданні комісії вирішили підтримати пропозицію спрямувати відповідне звернення до Кабінету Міністрів України про повернення державного фінансування установ ветеринарної медицини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2017 17:20
А що, ще є державна ветеринарія? Я думав що вже років з надцять це чисто бізнесове.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus