USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Везли через кордон майже 800 кілограмів контрабанди

23 Квітня 2012 11:34
Цигарки, ветеринарні препарати та майже 800 кілограмів харчових добавок для тварин перевезли невідомі із Білорусі.

Про це повідомив Олег Личковський у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Вранці 21 квітня прикордонний наряд мобільної застави «Луцьк» виявив автомобіль «Фольксваген». Причіп автівки був заповнений 4 ящиками сигарет білоруського виробництва. Зокрема в автомобілі були 65 кілограмів ветеринарних препаратів та 760 кілограмів харчових добавок для тварин.

Прикордонники почули шум двигуна у напрямку білоруського населеного пункту Ритець та українського Кошари. Організувавши пошук транспортного засобу, знайшовши його за 10 метрів від кордону.

Наближаючись до автівки, вже на території Білорусі прикордонники побачили ще один «Фольксваген». Біля авто знаходилися невідомі чоловіки. Однак, побачивши прикордонний наряд, ті відразу втекли. Порушники переносили товар через кладку, перекинуту через штучний рів, по якому проходить лінія кордону.

Про порушення українські прикордонники повідомили білоруських колег. Наразі встановлюють осіб, причетних до переміщення контрабандних товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus