USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від Луцька до Маневичів на байдарках: на Волині стартувала регата

3 Серпня 2020 08:30
10 волинян 2 серпня спустили байдарки на річку Стир у Луцьку. За тиждень водою дістануться Маневицького району.

Про це у коментарі Суспільному розповів організатор регати Микола Ясюк.

«За 7 днів ми маємо подолати десь 180 кілометрів водою», – розповів Микола Ясюк.

Вісім підлітків та двоє дорослих розмістилися у п'яти байдарках. З собою у сплав учасники регати взяли їжу, рятувальні жилети та гітару.

Під час подорожі планують здійснити 6 зупинок, щоб відпочити та поїсти. Якщо харчі закінчаться, проситимуть допомоги у місцевих, – каже організатор регати.

Зі слів Миколи Ясюка, який є головою Троянівської сільради, з допомогою регати, хочуть привернути увагу до проблеми об’єднання районів на Волині. Нагадаємо, маневиччани проти ліквідації району і приєднання до Камінь-Каширського.

«Ми не дарма обрали річку Стир, яка зєднує Луцьк і Маневичі. Ми вважаємо, що нашому району краще приєднатися до Луцька чи Ковеля», – каже Троянівський селищний голова.

Кінцевий пункт подорожі байдарками – село Нові Підцаревичі у Маневицькому районі. Туди учасники регати планують прибути наступної неділі, 9 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Серпня 2020 09:38
Що толку з того привертання уваги, якщо рішення приймають ті, хто далекий від розуміння проблем?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus