USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від мобілізації переховуються 6,4 тисячі волинян

23 Березня 2015 09:44
Правоохоронці розшукали 127 волинян, з-поміж тих, хто оголошений у розшук.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 23 березня.

Тимчасово виконувач обов’язків військового комісара області Роман Кулик повідомив, що наразі у розшуку перебувають 6,4 тисячі волинян. Місце перебування 127 військовозобов’язаних уже встановлено.

Нагадаємо, місяць тому цифра військовозобов’язаних волинян, чиє місце перебування невідоме становила 4 тисячі.

Крім того, 39 мобілізованих не з’явилися у військові комісаріати. Правоохоронцями Волині відкрито 40 кримінальних проваджень щодо перешкоджання проведення мобілізаційних заходів. Крім того, 2 військовозобов’язаних засудили до 3 років позбавлення волі за ухилення від мобілізації.

Мобілізаційний план на Волині наразі виконаний менше ніж на 80%. До війська пішло вже 1500 волинян, повідомив комісар. Із завданнями впоралися Маневицький та Любешівський комісаріати, дещо гірше у Горохівському, Локачинському, Ківерцівському, Нововолинському комісаріатах. Майже всі виконали завдання на 50%. Лише 3 комісаріати сповільнили темпи мобілізації: Ковельський, Володимир-Волинський та Рожищенський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus