USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Від Росії до Європи: Як Гунчик вчасно змінює політичні погляди

4 Вересня 2017 16:50
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, незважаючи на теперішні заяви, що «нам дружні лише ті країни, які бачать Україну в Європейському Союзі», ще кілька років тому був упевнений, що дружні торгово-економічні стосунки між Росією та Україною можливі. Більше того, підуть лише на благо та спричинять загальне покращення життя людей.

Так, у блозі «Що привіз Янукович із Москви?», опублікованому в інтернет-виданні ВолиньPost 18 грудня 2013 року, Володимир Гунчик писав: «Тому візит Віктора Януковича до Москви мав стати переломним моментом в першу чергу у торгово-економічних стосунках між двома державами. Зрештою, наші сподівання справдились. В угодах, підписаних Януковичем і Путіним у Москві, жодного натяку на вступ України до Митного Союзу, жодних зобов’язань, які б суперечили інтересам нашої держави. Потепління стосунків між країнами створює хороші передумови для розвитку торгівлі, росту вітчизняної економіки, поліпшення добробуту людей».

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Волинської облради Володимир Кучер.

«А тепер питання. Чи достойна така особа займати посаду голови Волинської облдержадміністрації?» - зазначає депутат.
Зауважимо, що стаття з аналогічним змістом під назвою «Тепер ми зможемо стабілізувати ситуацію» вийшла у газеті «Волинь» 21 грудня 2013 року - вже після силової спроби розігнати Майдан, коли «Беркут» жорстоко побив молодь, яка протестувала проти входження до Митного Союзу і відмови від євроінтеграційного курсу.
Проте минуло кілька років, і риторика голови ОДА різко змінилася у протилежному напрямку.

Зокрема, у нещодавному інтерв'ю на сайті Волинської облдержадміністрації Гунчик говорить:

«Мусимо підтримувати тільки ті країни з європейської спільноти, які підтримують нас реально, а не вимагають відмовитися від своєї історії чи посягають на нашу територію. Для нас – дружні ті країни, які бачать Україну в Європейському Союзі, які бачать її рівноправним партнером. Війна в Україні, яка принесла і приносить горе, водночас згуртувала українців. Тому впевнений, не маю жодного сумніву, ми переможемо. Не сумніваюся в тому, що Росія зазнає ганебної поразки».

Тепер високопосадовець, користуючись умінням пристосуватися до нових обставин, вчасно змінює погляди та підтримує євроінтеграційний курс України. І демонструє відданість вже не Віктору Януковичу, а Президенту Петру Порошенку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Степан Показати IP 4 Вересня 2017 17:11
Нічого, пройде час, все минеться. Сьогодняшні націоналісти стануть секретарями, інструкторами міськомів, обкомі КПУ, комсомола, соцпартії. Це неменуче.
Анатоль_ Бідзюра до Степан Показати IP 5 Вересня 2017 09:40
Давно, давно пора В.Гунчику покинути своє нинішню посаду і не ганьбитися. Як він казав: "Я із Порошенком, хоч в гроб ляжу?"
ТТ Показати IP 4 Вересня 2017 17:27
та за таким принципом живе увесь уряд держави без виключення, тому і наш - не виключення.
911 Показати IP 4 Вересня 2017 17:41
це є держзрада
Степан до 911 Показати IP 4 Вересня 2017 19:38
Якщо не важко, поясніть будь ласка, кому і хто кого "зрадив" ?
АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Вересня 2017 19:09
Не вірю я в таке шо написали. Пан Гунчик то достойна людина та інтелектуал!
Друг Показати IP 4 Вересня 2017 19:34
Він не порядний : в роботі, в сім'ї , в друзях....
К.лучанин Показати IP 4 Вересня 2017 19:54
А що, чекали від ГУНЧИКА іншої риторики і іншого погляду? Це просто неможливо чекати чогось нового від бувшого ІНСТРУКТОРА МІСЬКОГО КОМІТЕТУ КОМПАРТІЇ!!! ГУНЧИК ніколи не ПЛЮВАВ ПРОТИ ВІТРУ і не робив іншої речі , як в народі кажуть " проти вітру не піс..в". Він ніколи не протестував на всіляких там МАЙДАНАХ, а ховався за спиною НАРОДУ, мовляв ви собі протестуйте, а я подумаю до кого примкнути! Ось так вийшло що на цій ХВИЛІ його винесло на щабель влади, ПОРОШЕНКО його туди посадив. ПОРОШЕНКО як ЯНУКОВИЧ своїх не здає , я маю призначення ГУНЧИКА на посаду голови ОДА .Але,як би то не було в нас ВСЕОДНО ВІДБУДЕТЬСЯ ПЕРЕФОРМАТУВАННЯ ВЛАДИ !!! Ці нинішні владці будуть відповідати за свої дії ! В нас буде рано чи пізно нормальна ПАТРІОТИЧНА ВЛАДА .
дерибан у війну Показати IP 4 Вересня 2017 23:19
в Министерстве юстиции Украины подтвердили информацию о том, что восемь чиновников органа с начала 2017 года получили 23 миллиона грн премий.
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Вересня 2017 12:42
"Анатоль_ - " пише під моїм ніком. Це - провокатор від місцевої влади на зарплаті. Не сприймайте його всерйоз.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Вересня 2017 21:19
Кожен пише під своїм ніком! В Україні-демократія! Пана Гунчика-поважаю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus