USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Це моя нарада»: Гунчик виставив за двері АТОвця і журналістів

22 Вересня 2017 18:36
Замість відкритості влади волинський губернатор демонструє інші підходи у роботі: проводить закриті наради з невідомими людьми щодо виділення земель учасникам АТО. Більше того, учасника АТО, який прийшов на нараду, голова ОДА попросив покинути кабінет, а журналістів силоміць виставив за двері.

Нагадаємо, що голови райдержадміністрацій області та представники Держгеокадастру з’їхалися на нараду до голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 22 вересня.

Приїхали на нараду й представники ЗМІ, учасники АТО та громадські активісти із Асоціації землевпорядників Волині.

Втім, присутність останніх «гостей» вкрай обурила керівництво ОДА й помічник Гунчика, начальник відділу ОДА Олена Козюпа виставила за двері громадських активістів, учасника АТО та попросила покинути приміщення представників ЗМІ. Пояснила свої дії тим, що, мовляв, це лише для запрошених, де розглядатимуть «питання подальшої взаємодії».

Попри це, Гунчик так і не поспішав заходити в зал, адже журналісти та громадськість не розходилися. Тому він вирішив змінити місце проведення наради й запросив «своїх» до особистого кабінету. Коли туди почали заходити й активісти, їх не пустили, а журналістів силоміць виштовхували за двері.

«Це моя, внутрішня нарада», - наголосив Гунчик та послав їх на іншу нараду, яка відбувається поверхом вище.

Учасник АТО, член громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» Олександр Трофимчук, якого не пустили на нараду, вважає це неприйнятним та припускає, що до розкрадання землі причетний і сам Гунчик.

«Я прийшов на цю нараду, адже два тижні тому відбувалася сесія Луцької міської ради, на якій голова нашої спілки Олександр Серватович представив документи про порушення зі сторони волинського Держгеокадастру щодо виділення земельних ділянок. Я вважаю, що вже давно було пора порушити кримінальну справу проти директора Держгеокадастру на Волині (Василя Василенка, - ред.) та його першого заступника (Анатолія Полякова, - ред.) й розглянути питання доцільності перебування товариша Гунчика на посаді, адже ті зловживання не могли б відбуватися без його відома. А те, що відбулося сьогодні, й мене виставили за двері – просто сором владі та те, що здоровому глузду не підлягає», - розповів Трофимчук.

Голова спілки землевпорядників Волині Валентин Колодинський, якого теж не пустили на нараду, додає, що влада боїться бути прозорою.

«Я вважаю, що ця ситуація яскраво говорить проте, що влада хоче бути закритою перед громадянами. Мабуть це через страх і недовіру громадян. Особисто я не політик, ніколи не був у жодні політичній силі, й для мене є лише одна партія – наша держава Україна. Тому я і був учасником Революція Гідності, фактично, подарувавши Гунчику владу. А він нас слухати не хоче, вочевидь десь я помилився…», - каже чоловік.

Цікаво відзначити: попри те, що громадськість не допустили на нараду, на неї зайшла пенсіонерка Неля Кублюк, яка не є ні головою РДА, ні працівником Держкадастру, ні працівником ОДА.



Ймовірно, практика тікати від громадських активістів, яку започаткував Гунчик ще на початку своєї роботи, за що в нього й жбурнули яйцем, вже стала для очільника ОДА стилем роботи.

Нагадаємо, про «взаємодію» Держгеокадастру зі «своїми» Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло неодноразово. Зокрема йшлося про земельний дерибан та корумповані дії Василенка. Так, львів’янам роздавали землі, а волинські АТОшники лише отримували відмови. Зауважимо, що ця ситуація влаштовує голову ОДА Володимира Гунчика, адже він визнав роботу очільника відомства Василя Василенка задовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Патріот Показати IP 22 Вересня 2017 19:29
Це його нарада і "страшилки" Голованчук, яка стоїть на проході в червоних чоботях! Тільки довгого носа суне! Ганьба!
Патріот Показати IP 22 Вересня 2017 19:38
А ця з довгим носом як завжди біля Гунчика! Сміхота!!!
Макс Показати IP 22 Вересня 2017 19:39
за те свою шлюш*У Головачук таскає скрізь. Козюпа - невиховане би%%ло
Тарас до Макс Показати IP 22 Вересня 2017 20:17
А модерація тут, на такі коменти, не розповсюджується? :)
Жокей Показати IP 22 Вересня 2017 19:46
Довелося бути присутнім на селекторній нараді голови ОДА в одному з районів. Понад 3 години начальники районного масштабу відверто нудились, слухаючи монотонний,нікому не потрібний брєд. :) І так кожного понеділка. Сотні людей по області сидять і дрімаютьна туих нікому потрібних зібраннях. Ура!
цікавить Показати IP 22 Вересня 2017 20:16
А для ясності картини можна взнати як журналісти взнали про ту нараду і взагалі, що там такого цінного, що такий галас?
Вася Показати IP 22 Вересня 2017 21:57
Цінність наради в дерибані земелькі Ланевичихою
Міша Показати IP 23 Вересня 2017 11:14
Гуня скоро доскачеться.
Мирон Показати IP 23 Вересня 2017 15:14
Ще такої дебільної влади не було ніколи, прикончити б одним махом ту всю нечисть!
Міра Показати IP 23 Вересня 2017 15:17
І хто б міг уявити, що таке чудо може бути головою ода?
К. лучанин Показати IP 25 Вересня 2017 11:30
Гунчик класику не читає - це факт, він її просто НЕНАВИДИТЬ! А якби читав то побачив би своє відображення у унтері ПРИШИБЄЄВІ ! Я впевнений , що ця влада ще буде відповідати за свої дії - вона є тимчасовою, а ГУНЧИК цього тупо розуміти не хоче. Ну , це його проблеми. Цих тимчасовиків ще будуть судити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus