USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від УКРОПу на виборах ОТГ 24 грудня – 27 кандидатів у депутати

8 Грудня 2017 22:02
У Локачинському районі формується нова ОТГ – Затурцівська. Вибори голови та депутатів до її ради відбудуться вже 24 грудня, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Ще кількох депутатів обиратимуть на довиборах у Голобській та Зимнівській ОТГ. До слова, на довиборах від УКРОПу балотується 6 кандидатів (по 3 від сільради). До цих ОТГ, відповідно, приєднуються Радошинська (Ковельський район) та Хмелівківська (Володимир-Волинський район) сільради.

До складу Затурцівської ОТГ входять Затурцівська сільська рада (села Затурці, Великий Окорськ, Вілька-Садівська, Красовиця, Малий Окорськ, Юнівка), Зубильненська (села Зубильне, Семеринське, Сірнички), Шельвівська (села Шельвів, Войнин, Гранатів, Садівські Дубини).

«Від партії «УКРОП» до ради Затурцівської ОТГ балотується 21 кандидат, у нас 22 виборчі округи, – каже голова Локачинського районного УКРОПу Василь Демидюк. – Одним із головних критеріїв під час відбору кандидатів в депутати була їхня авторитетність серед мешканців майбутньої об’єднаної територіальної громади. Крім того, ми звертали увагу на те, чи людина розуміється в бюджетних процесах, чи цікавиться політикою, які в неї прагнення і цілі. Маю надію, що люди оберуть достойних депутатів, які будуть захищати їхні інтереси».

За інформацією Василя Демидюка, на 22 депутатські крісла – 115 претендентів. Найбільше – це 9 кандидатів від округу, найменше – 3.

Додамо, що нині на Волині у різних рівнях рад працює 546 депутатів від УКРОПу. На виборах ОТГ, які відбулися 29 жовтня цього року, УКРОП отримав найкращі результати: 125 депутатів та 11 голів ОТГ.

Нині на Волині вже 39 об’єднаних громад.

Загалом 24 грудня в Україні вибори відбудуться у 51 ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus