USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Від Ляшка через нецензурщину пішла прес-секретар

9 Червня 2011 11:47
Прес-секретар народного депутата Олега Ляшка Галина Плачинда йде зі своєї посади.
Про це «Телекритиці» розповіла сама Плачинда, – інформує Українська правда.
«Я йду з посади прес-секретаря Олега Ляшка, але не з журналістики», – зазначила вона.
За її словами, основні причини звільнення – «постійна нецензурщина» на її адресу, непорозуміння з депутатом, ненормований робочий день, відсутність вихідних та невисока зарплата.
Крім того, у листі Галина Плачинда дала кілька порад тим, хто в майбутньому претендуватиме на вакантне місце.
«Тим, хто хоче ризикнути і спробувати себе в цій ролі, даю кілька цінних порад: по-перше, ви повинні бути готові до постійної нецензурщини на вашу адресу», – написала вона.
«Робочий день ненормований, не кажучи вже про відсутність вихідних. Якщо о 23:00 ви не піднімете трубку – можете багато цікавого дізнатися про себе, по-третє, ваші шанси стрімко зростуть, якщо ви вмієте підлабузнюватися, улещувати та упадати перед своїм шефом», – сказала вона
«Забудьте про бюджет на співпрацю за ЗМІ. Улюблена фраза Олега Валерійовича: «Будь-який дурень уміє за гроші, а ти зроби за так...» (коли мова заходила про розміщення матеріалів у ЗМІ). Дуже тішиться Олег Валерійович, коли вдається розмістити «за так» своє інтерв'ю – нехай навіть в районці Балтського району Одеської області». – зазначила Плачинда.
Вона також додала, що Ляшко на усіх зустрічах «говорить одне і те ж, не затрудняючи себе продукуванням нових тез».
«Однак проблема в тому, що саме вам потрібно буде оте все, сказане паном Ляшком утисячне, трансформувати в друковані матеріали – від «Голосу України» до місцевої райони. І оце, повірте, найскладніше», – додала Плачинда.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Man Показати IP 9 Червня 2011 12:33
Що ж поробиш,підарас є підарас...
Che Показати IP 9 Червня 2011 12:45
от як українці можуть жити добре, якщо концентрація мудаків на один квадратний метр ВР перевищує усі допустимі норми?
РЕАЛІСТ Показати IP 9 Червня 2011 12:48
Ляшко - це мудазвон. Щодо підара - то свічки не тримав і не буду. Хоча скоріш всього так і є... :) Але Плачинда теж крута - вже пішла з роботи і одразу поносить колишнього роботодавця.
Журналістка Показати IP 9 Червня 2011 13:05
Вона не його осоромила, а себе. Бо справжній прес-секретар не має права виносити сміття з хати. Така робота... Чи хтось наважиться її після скандалу взяти на таку посаду? Малоймовірно!
Che Показати IP 9 Червня 2011 17:50
От поки такі як Ви будуть так думати, то в Україні добра не буде. Політик-публічна особа, а не об'єкт поклоніння і повнен дбати про свій імідж, як перед обранцями, так і перед своїми підлеглими, що фактично одне і теж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus