USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від несправного опалення мало не згоріла хата

26 Вересня 2011 09:39
У приватному господарстві в Ковелі сталася пожежа – через порушення правил експлуатації пічного опалення горіла господарська споруда.
Пригода сталася 24 вересня близько 16 години на вулиці 8-го березня, - повідомили у центрі пропаганди УМНС України у Волинській області.
Люди викликали пожежників, які через 6 хвилин розпочали боротьбу з вогнем.
Для остаточного приборкання полум’я знадобилось більше години.
Як з’ясувалось, пожежа трапилась через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
Аналогічна пожежа трапилась у місті Володимирі-Волинському на вулиці Сковороди.
Тут також через несправність пічного опалення вогонь знищив дах та пошкодив перекриття літньої кухні місцевої 73-річної пенсіонерки.
МНС нагадує громадянам, що з настання холодної пори року різко зростає кількість пожеж, спричинених пічним опаленням – неправильним його влаштуванням або порушення правил експлуатації.
Щоб не стати жертвою пожежі, рятувальники радять ретельно перевірити печі опалення до початку сезону, оштукатурити та очистити димоходи від сажі, не перегрівати печі та не використовувати несправні електрообігрівачі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus