USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Від перевиконання бюджету Волині залежить площа квартири для олімпійок краю

6 Серпня 2008 16:02
Олімпійським спортсменкам Волині буде виділено як мінімум по однокімнатній квартирі. Про це у коментар запевнив голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, – повідомляє 6 серпня репортер «Волинських Новин».
 
За словами губернатора Волині, на сьогодні вже вирішено питання квартири для Надії Миронюк, яка нині мешкає у селі Маяки, та виділено відповідна сума коштів із обласного бюджету. Щодо інших трьох волинських олімпійок, то все залежить від результатів роботи по виконанню бюджету. Пан Романюк надіється, що його буде перевиконано за підсумками дев’яти місяців, що дасть змогу забезпечити спортсменок як мінімум однокімнатною квартирою.
 
Також, за словами губернатора, залежно від результатів, яких досягнуть Юлія Остапчук, Надія Боровська й Оксана Ващук на Олімпійських іграх, буде також виділено грошову премію відповідної суми.
 
Довідково:
 
Як розповіла спортсменка Надія Боровська, вона проживає у гуртожитку №3 у кімнаті загальною площею шість метрів квадратних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus