USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від віруючих Волинської єпархії постраждалим від повені надійде 150 тисяч гривень

18 Вересня 2008 14:58
У храмах Волинської єпархії для потерпілих від водної стихії зібрали 150 тисяч гривень. Про це 18 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ, відразу після подій лиха, що сталося на Західній Україні керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт закликав усіх віруючих Волинської єпархії бути не байдужими до чужої біди і підтримати постраждалих від водної стихії.
«Священнослужителі Волинської єпархії УПЦ постійно моляться за тих, хто загинув та за здоров’я потерпілих. По всій єпархії збираються кошти для допомоги постраждалим під час стихії. Церква ніколи не стояла осторонь людського горя і завжди буде першою допомагати нужденним», – зауважив митрополит.
На свято Преображення Господнє по всіх храмах єпархії для постраждалих від повені збиралася кошти і їх спрямують правлячим архієреям. Митрополит зауважив, що у неділю, 17 серпня, у всіх храмах відслужили панахиди. 
Також владика Ніфонт, через відеозвернення, подякував усім небайдужим до чужої біди, які допомогли постраждалим від стихії людям. «Я щасливий, що за кроткий проміжок часу ми зібрали 150 тисяч гривень для постраждалих від стихії. Я уже зв’язався з правлячими архієреями постраждалих районів і ми разом вирішили скільки коштів і на яку область перерахуються на єпархіальні рахунки. Дякую усім за милосердя і хай милосердний Господь усіх оберігає від нещасть», – додав владика у відеозверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus