USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Хто від Володимира-Волинського балотується у Волинську облраду

28 Вересня 2015 12:07
Вже шість партійних осередків висунули від двох округів Володимира-Волинського та двох округів Володимир-Волинського району своїх кандидатів до Волинської обласної ради.

Володимир-Волинський розділений на два округи - 43 та 44, тож кожній партії довелося, відповідно, висувати по два кандидати.

Так, від ВО «Батьківщина» балотуватимуться Микола Матусевич – начальник Володимир-Волинського управління соціального захисту населення та Олег Свідерський – секретар Володимир-Волинської міської ради.

Від ВО «Свобода» за крісло депутатів обласної ради поборються учасники АТО - лейтенант 51 бригади, поранений в боях за Савур-могилу Андрій Хілінський та старшина Луцького прикордонного загону Олександр Приступа.

Від президентської партії «Солідарність» поки що один кандидат – Надія Замрига – редактор газети «Рідне місто». До обласної ради мав намір балотуватися і директор Володимир-Волинського педагогічного коледжу, але під час обласної конференції стало відомо, що він на парламентських виборах 2010 року очолював штаб прихильника Віктора Януковича, олігарха Сергія Ковальчука, і його кандидатуру не затвердили.

«Самопоміч» до обласної ради висунула двох волонтерів, засновників ГО «Активіст», підприємців Костянтина Зінкевича та Олексія Панасюка.

Від «УКРОПу» -колишній начальник Володимир-Волинської податкової інспекції Сергій Радкевич,та теперішній депутат Володимир-Волинської міської ради Василь Сусік.

Від «Радикальної партії» - підприємець Віра Чайковська-Тарликова.

Володимир-Волинський район теж поділено на два округи – 1 та 2.

Від ВО «Батьківщина» до обласної ради балотуватимуться Сергій Іванюк – теперішній депутат облради, лікар Володимир-Волинського ТМО та Ігор Кондисюк – директор ТзОВ «Мустанг-Транс».

Двох кандидатів до облради висунула і ВО «Свобода». Ними стали заступник голови Володимир-Волинської районної ради Павло Карпюк та настоятель храму Юрія Переможця у Володимирі-Волинському, отець Євген Шевчук.

Вкотре за мандати депутата обласної ради, але на цей раз вже від партії «Солідарність», поборються теперішні депутати обласної ради, директор ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва та підприємець Валентин Кошельник.

По Володимир-Волинському району до обласної ради йтимуть фермер та волонтер ГО «Активіст» Ігор Антощак та підприємець Сергій Венгер.

Від «УКРОПу» йтимуть Станіслав Осовитий та підприємець Сергій Юнак.

Від «Радикальної партії» - підприємець Анатолій Кублій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
З Володимира Показати IP 28 Вересня 2015 12:40
Походу треба голосувати за Свободу, бо решта г*вно г*вн*м
Антиукроп Показати IP 28 Вересня 2015 12:54
Сусік - алкоголік якого Саган вигнав з начальника відділу земельних і майнових ресурсів і він тут вспливає
мрія до Антиукроп Показати IP 29 Вересня 2015 19:16
Ще б усі були б такими алкоголіками як він, то давно б якийсь лад був би! Не оббріхуйте людину!
вибори вибори Показати IP 28 Вересня 2015 15:05
депутати п ри
Реаліст Показати IP 28 Вересня 2015 15:23
А ХТО З НИХ ПАТРІОТ? Карпук? Юнак? Чайковська? Кошельник? Боже що за країна!!!!!!!!!!!!!!! А чому немає як при союзі, директора школи, двох трьох зварювальників і т.д.? Он. Був депутатом колись покійний Кореневський - чесна і гідна людина. А чому тепер таких не висувають???? За що ж так боролись????
волинянка Показати IP 28 Вересня 2015 16:33
а де Борбелюк де ВІрковський а
мєсний Показати IP 28 Вересня 2015 21:36
матусевич - брехло!
Павло Показати IP 29 Вересня 2015 21:48
Від «УКРОПу» йтимуть Станіслав ОсовитНий, виправте будь-ласка)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus