USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Луганщині відбувся обмін полоненими

21 Лютого 2015 21:15
Сеператисти звільнили 139 українських військових із полону. Про це повідомляє ТСН.

«Серед них військові, захоплені в полон під Дебальцевим, а також кіборги з Донецького аеропорту. Вимагаю звільнення всіх полонених і заручників. Робив та буду робити все для цього», - написав президент Петро Порошенко у Twitter.

Прес-секретар президента Святослав Цеголко доповнює, що 140-й військовкий, якого мали звільнити, отримає свободу через декілька днів. Причини не уточнює.

У той же час ГромадськеТВ з посиланням на прес-службу «Українського вибору», який очолює переговорник з обміну полоненими Віктор Медведчук, повідомляє, що 52 полонених бойовиків так званих «ДНР» та «ЛНР» обміняли на 140 українських бійців.

Водночас, журналіст Інна Варениця уточнює, що українська сторона віддала 36 терористів «ДНР» і 16 – «ЛНР». Бойовики, своєю чергою, передали 103 військових, вивезених з території «ЛНР», і 37 - з «ДНР».

Інший журналіст Андрій Бородулін повідомляє, що обмін полоненими відбувся на півночі Луганської області, у полі біля села Колобок. За його даними, терористи віддали 139 українських військових і отримали 52 своїх бойовики.

Нагадаємо, раніше в ДНР заявили про готовність обміняти полонених силовиків з Дебальцевого за формулою «всіх на всіх».

Окрім того, бойовики заявляли, що найближчим часом мають намір передати Віктору Медведчуку українських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus