USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Полонених з Дебальцевого бойовики віддадуть куму Путіна

20 Лютого 2015 15:03
Бойовики так званої «ДНР» заявили, що найближчим часом мають намір передати Віктору Медведчуку українських військових, які добровільно здалися в районі Дебальцевого.

Про це повідомив такий собі «заступник командуючого ополченням ДНР» Едуард Басурін, - інформує російський сайт «РИА Новости».

«Всі українські військовослужбовці, які добровільно склали зброю і здалися в полон народному ополченню в районі Дебальцево, будуть найближчим часом передані українському правозахисникові Віктору Медведчуку», - сказав він.

Раніше в ДНР заявили про готовність обміняти полонених силовиків з Дебальцевого за формулою «всіх на всіх» на прямих переговорах за участю Віктора Медведчука в якості представника Києва.

Сьогодні, 20 лютого, Генштаб повідомив, що на 12 годину цього дня в полоні перебувають 110 українських військовослужбовців, які були під Дебальцевим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus