USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Святкуємо та аналізуємо: Юрій Войнаровський

2 Січня 2014 12:00
«У суспільстві простежується культурна деградація людей, які звикли, що за гроші усе можна купити. Такі особистості, зазвичай, просто не розуміють справжнього мистецтва, а на концерти ідуть, заради статусу, щоб показати себе іншим, таким чином вони самостверджуються», - поділився власними роздумами Заслужений діяч мистецтв України, директор Палацу культури міста Луцька Юрій Войнаровський.

А ще, він не погоджується із судженням, що митець повинен бути голодним.


Юрій Войнаровський мріє, аби культурні проекти успішно реалізувалися на Волині, щоб їх підтримували не спонсори, а меценати. Діяч мистецтв хоче, щоб українці не були зомбовані політикою: не думали щодня, як завтра прожити, хто лідер, хто обіцяє краще майбутнє, а жили як в Європі, усміхалися один до одного, щиро дивлячись в очі. А в Новому 2014 році бажає усім українцям мати можливість відпочивати на Канарських островах.


ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: СТАНІСЛАВ ШИРОКОРАДЮК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: МАРІЯ ДОМАНСЬКА
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: РОМАН РОМАНЮК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: ОЛЕКСАНДР ЯКИМЧУК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: СВЯТОСЛАВ КРАВЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тупий поліщук Показати IP 2 Січня 2014 14:40
От зараза, тільки б гроші розвозили по заграницях, а культурні акції за що проводитимете, коли всі повезуть свої кревно зароблені на Канари. Та й усі не помістяться. Там не так багато місця.
Михайло Показати IP 2 Січня 2014 15:44
Дорогий Юрій Васильович,Вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим.Бажаю міцного здоровя,родинного затишку і достатку.Бажаю щоб збувалися твої задуми, яких ти маєш багато, відносно розвитку культури на Волині. Найкращі вітання дружині,дітям. Лівія-2.01.2014
Mahmood Показати IP 2 Січня 2014 18:39
Yuriy, i wish you health and successfull continue. You are the big man and i respect you very much. I know you since 11 years. And i know exactly, that you are a good, best and big friend. Thank you for the all. You are a big man. Hello from Ibillin from Jaffra from Yurik. Wait you in Israel. Mahmud Khatib - choreograph of Jaffra dance group from Ibillin, Israel. 02.01.2014

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus