USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ВІДЕОзвернення матерів полонених в Україні десантників РФ

27 Серпня 2014 15:51
Батьки та дружини російських десантників звернулись у Союз комітету солдатських матерів Росії та регіональні відділення. Вони розповідають, що хлопці були захоплені в полон українськими силовиками під селищем Дзеркальне Донецької області.

Нагадаємо, 25 серпня спільна оперативна група ЗС України та СБУ затримала 10 військовослужбовців Повітряно-десантних військ Росії з військової частини №71211 331-го полку 98-ї дивізії.

Сьогодні, 27 серпня, затриманих російських десантників перевезли з Донбасу до київського СІЗО. Родичі затриманих записали відеозвернення до очільників Російської Федерації – президента та міністра оборони – з проханням допомогти повернути десантників додому цілими, - повідомляє «Преса України».



В українських соціальних мережах опубліковані списки загиблих в Україні солдат, так от імена деяких з полонених вже з’явились у них.

Затримані в Україні десантники з Костроми розповіли про цілі свого перебування в Україні, мовляв, отримали наказ вирушати на навчання, а зрозуміли, що в Україні лише коли їх почали бомбити.

Неофіційно ж в Міноборони Росії факт перетину українського кордону власними збройними силами визнали, але, як пише ВВС, заявили, що російські десантники потрапили в Україну випадково, заблукавши в донецьких степах.

Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало відео, на якому затримані російські десантники закликали Путіна припинити засилати в Україну війська.

Матері російських десантників просять пробачення в українців і будуть вимагати покарання для тих, за чиїм наказом російські військові опинилися на території України.

Раніше російський громадський діяч Олена Васильєваповідомляла у своєму блозі на сайті «Ехо Москви», що у Пскові 26 серпня оголошено загальноміський траур за загиблими в Україні місцевими хлопцями. При цьому спецслужби намагаються приховати справжнє місце загибелі військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
люся Показати IP 27 Серпня 2014 16:01
Ну, що на це СКАЖУТЬ антиукраїнські тролі-заробітчани?
це показуха Показати IP 27 Серпня 2014 16:03
ви гляньте на їх обличчя! Ні краплі сорому!
Patrik Показати IP 27 Серпня 2014 16:26
Чисто по-людському їх як матерів можна зрозуміти... Шкода цих згорьованих російських жіночок... Але, разом з тим, є й українські матері, які, на жаль, вже ніколи не зможуть повернути своїх синів... А саме страшне у цій трагічній історії те, що винуватець тут єдиний - путін із своїм злочинним режимом... Це з його шизофренічних бажань гинуть невинні діти двох великих і нещасних народів.
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2014 17:06
Расстрелять !!! Отпустишь их на свободу , на следующий день придут они убивать нас . Волкам в овечьей шкуре не верю ! Наши дети , наши герои погибают за НАШУ УКРАИНСКУЮ ЗЕМЛЮ и на УКРАИНСКОЙ ЗЕМЛЕ , а что потеряли эти твари на УКРАИНСКОМ ДОНБАССЕ !
Ау Показати IP 27 Серпня 2014 17:20
Тепер їм додому теж не можна, там їх визнають зрадниками і покарають.
федя Показати IP 28 Серпня 2014 08:57
обменяют на пленных 51-й вот и всё.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus