USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матері російських десантників вимагають покарати Путіна

26 Серпня 2014 15:32
Матері російських десантників просять пробачення в українців і будуть вимагати покарання для тих, за чиїм наказом російські військові опинилися на території України.

Таку вимогу висунули голова Саратовського обласного комітету солдатських матерів (Росія) Лідія Свиридова і батьки десантника Іллі Максимова, який проходив службу в псковської дивізії ВДВ Росії, - повідомляє «5 канал».

Відповідну вимогу висунули під час спілкування зі ЗМІ у прес-центрі FreeNews-Volga в Саратові (Росія).

«Якщо ми офіційно звернемося з вимогою про надання відповіді хто винен у тому, що сталося на кордоні з Україною і хто завів бійців в сусідню державу, то ми зможемо дати офіційний статус тим, хто перебуває зараз в Україні (в полоні - ред.)», - зазначила Любов Максимова. Також мати зниклого десантника попросила вибачення в України та її громадян за участь свого сина в бойових діях. «Якщо Ілля і винен перед Україною та її громадянами, я прошу його пробачити. Він - людина військова, живе за статутом, якщо він у вас, я готова приїхати і забрати. Вибачте його, вибачте мене...», - сказала вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росіяни масово шукають загиблих родичів-військових в Україні.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло також про те, що захоплені у полон силами АТО російські десантники розповіли про цілі свого перебування в Україні.

Нагадаємо, що 25 серпня бійці АТО захопили в полон десять військовослужбовців 331 полку 98 свірської дивізії Повітряно-десантних військ Збройних сил РФ (в\ч 71211).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
сірий вовк Показати IP 26 Серпня 2014 15:40
Зрозуміло, що не всі росіяни підлі і нікчемні люди. Є серед них і нормальні. Просто, потрібно в собачому притулку приспати Путю.
1111 Показати IP 26 Серпня 2014 15:48
А де путінські засранці як: увч, анонім, дочанин,
Анонім до 1111 Показати IP 26 Серпня 2014 15:54
Забанені
Звершилось! Показати IP 26 Серпня 2014 16:28
Матері, сини яких загинули за імперські амбіції, якраз той лекторат який не можливо буде спинити чи залякати ... Це лише початок кінця вождя "сабиратєля всєя зємлі Рускай".
111 до Звершилось! Показати IP 26 Серпня 2014 16:41
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus