USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Відеозвернення російських студентів виявилось фальшивкою

2 Лютого 2015 22:45
Активісти, що виступили із зверненням до молоді України не є студентами ні Калінінградського державного технічного університету, ні Балтійської державної академії рибопромислового флоту.

Про це виданню "Новый Калининград" в понеділок заявив ректор вищих навчальних закладів Володимир Волкогон, - повідомляє Еспресо.TV.

Нагадаємо, студенти українських вищих навчальних закладів України записали відеозвернення до російської молоді із закликом не вірити пропаганді та донести своїм співвітчизникам правдиву інформацію про війну в Україні.

1 лютого на відеохостингу Youtube з'явилося відео, на якому молоді люди, які назвали себе "студентами університетів Росії", записали відповідь-відеозвернення до українських студентів з приводу інформаційної завіси. Риторика молоді відповідає традиційним штампам новинної політики прокремлівських видань.


"Я хочу вам сказати, що не числяться у нас такі студенти. В академії у нас взагалі немає профспілкової студентської організації. Тобто, звернення було помічено й викликало певну реакцію, правда - не факт, що саме ту, яку очікували "студенти", - зазначив Волкогон.

Калінінградський політолог Володимир Абрамов назвав цю ініціативу "студентів" самопіаром.

"По-моєму, це вони малювали в минулому році на фасадах калінінградських будинків зображення на підтримку приєднання Криму, - нагадав експерт. - Тепер же вони зібрали молодь і зняли цей ролик. Тим більше - зараз у студентів канікули. Але, ймовірно, вони вирішили таким ось чином пропіаритися у світлі подій, що відбуваються в Україні", - зазначив Абрамов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
кпп Показати IP 2 Лютого 2015 23:33
Свалюйте на... розом з гуманітаркою і допомогою,комусь щось не подобаеться в Україні!Нікого ніхто не тримає.Це ви в нас воюїте,а не ми у вас,і будете таке потім говорити!Москалякі!
марта Показати IP 3 Лютого 2015 09:21
я відразу говорила, що не потрібне, це звернення- російським студентам, там вже в більшості мізки пропітані путінсько-сатанинською пропагандою. чую це від племінниці мого чоловіка, яка живе в расєї. соромно та гидко, за от таких росіян. вони крім антиконституційного перевороту, бандеровців, правого сектору, фашистів нічого і сказати не можуть.
Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 00:19
Чмошнікі російські які фрази

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus