USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Відійшов у вічність 40-річний воїн з Волині Михайло Самсонюк

16 Лютого 2024 12:17
Виконуючи військову службу, відійшов у вічність житель села Нуйно Самсонюк Михайло Володимирович, 1983 року народження.

Про це інформують у Сошичненській громаді.

За свої прожиті 40 років він був хорошим сином для батьків, надійним братом, люблячим і вірним чоловіком для дружини, дбайливим татом для доньок, надійним товаришем для друзів.

З перших днів війни чоловік свідомо обрав для себе не простий шлях воїна і вирішив захищати Україну, її народ, мир та безпеку своєї родини. Воював у лавах Збройних сил України.

«Поповнивши небесне військо славних синів і доньок української Нації, Михайло став нашим Янголом-охоронцем. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом з Вами і низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Михайла знайде вічний спокій... Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!» – йдеться в повідомленні.

Прибуття траурного кортежу очікують сьогодні орієнтовно після 13:00 год.

Усіх жителів громади просять гідно зустріти Героя та віддати йому шану.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus