USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відійшов у вічність волинський журналіст

28 Вересня 2018 14:06
Відійшов у вічність член Національної спілки журналістів України Володимир Мучак.

Про це інформує Суспільне Волині.

Журналіст народився 7 квітня 1955 року в селі Полапи Любомльського району. Зі шкільних років дописував у районну газету «Наше життя». З 1977 по 1993-ій працював на посаді фотокореспондента.

Володимир Мучак працював кореспондентом та оператором у Любомльському та Шацькому районах у Волинській обласній державній телерадіокомпанії. Торік вийшов на заслужений відпочинок.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття родині померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2018 15:47
Вічна пам'ять!!!А ще ні одна газета Волині не написала про те,що сьогодні попрощалися з Людиною з великої букви,істинним патріотом своєї країни,заслуженим працівником культури України,викладачем Волинського коледжу культури і мистецтв ім.Стравінського...Ілюшиком Олександром Васильовичем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus