USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відкриття 27-ої школи затягується

31 Травня 2017 12:27
З огляду на продовження будівельних робіт, а також у зв’язку зі складнощами, зокрема, які виникають при наборі персоналу та залученні дітей, 27-му школу не вдасться підготувати до 1 вересня 2017 року.

Про це стало відомо 31 травня під час засідання 24 сесії Луцької міської ради.

Депутат Луцької міської ради та заступник міського голови Григорій Пустовіт розповів, що на сьогодні під час будівництва школи № 27 зіткнулися з низкою проблем. На його переконання, одна із найголовніших полягає в тому, що проект будівництва було затверджено 2010 року, тому прийняті того часу ціни не відповідають сьогоднішньому стану. Також він повідомив, що на продовження будівництва школи було виділено 5 мільйонів гривень.

«Ми вивчатимемо ситуацію з дітьми, адже все це впливатиме на комплектацію школи. Для цього потрібно знати, скільки дітей там бажатимуть навчатися», – відзначив Григорій Пустовіт.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, своєю чергою, зазначив: «Зараз проводиться аналітична робота. Школа не відкривається за один день. Набрати персонал школи, вчителів, техпрацівників тощо, не так просто. Потрібно розрахувати, скільки осіб буде потрібно».

«Необхідно не розчаровувати людей, адже в бюджеті міста немає таких коштів, щоб збудувати школу до 1 вересня», – додав Тарас Шляхтич.

Швидше за все, школу № 27 підготують до відкриття уже до 1 вересня 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus