USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відкриття пологового у Локачах – під загрозою зриву

22 Жовтня 2008 10:10
За словами начальника відділу охорони здоров’я Локачинської РДА Григорія Карася,  «через  те, що наразі не закінчений півторарічний ремонт у Локачинському пологовому відділенні та відсутні гроші для його завершення, існує загроза невідкриття пологового». Про це він сказав під час сесії районної ради, – 22 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів пан Карась, «кошти виділені із районного бюджету в сумі 57 тисяч гривень на ремонт пологового приміщення використані повністю». За ці гроші вдалося провести заміну вікон та зробити частковий ремонт у самому приміщенні, – додав він. Наразі ж пологове відділення переведене у гінекологічне. «Воно непристосоване, не має відповідних санітарних умов та режимних наказів», – зауважив Григорій Карась.
Також, за словами медика, є загроза й узагалі не відкрити пологове відділення, оскільки коштів на повноцінний ремонт не вистачає.  «Користуючись нагодою, що на сьогоднішній сесії присутній голова обласної ради Анатолій Грицюк, прошу виділити із обласного бюджету для закінчення ремонту 150 тисяч гривень», – резюмував Григорій Карась.
Серед інших проблемних питань, про які розповів начальник відділу охорони здоров’я, – зношені віконні та дверні рами у центральній районній лікарні та приміщенні інфекційного відділення. Також – непридатний стан у лікарській амбулаторії села Привітне, де необхідний капітальний ремонт першого поверху. В аварійному стані ФАПи у селах Сирники та Юнгівка, – додав він.
Довідково:
Лікувальна мережа Локачинського району представлена центральною районною лікарнею, Затурцівською райлікарнею, трьома лікарськими амбулаторіями в селах Привітне, Війниця, Кисилин, 43 фельдшерсько-акушерськими пунктами. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus