USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відома голлівудська акторка потрапила під обстріл в Лос-Анджелесі

18 Листопада 2022 23:19
Невідомі відкрили вогонь по автівці зірки фільмів «І цілого світу мало» та «Зоряний десант», коли вона їхала з чоловіком на телестудію у Лос-Анджелесі.

Інцидент стався у вівторок, 15 листопада, повідомляє ТСН.

Як передає TMZ, Річардс сиділа на пасажирському сидінні, а її чоловік був за кермом. За ними їхала машина, водій якої був дуже знервований. Коли Файперсу не вдалося знайти місця, керманич почав кричати. Чоловік акторки пропустив його машину, втім за ними їхав ще один агресивний водій. Той раптово дістав пістолет та вистрілив по автівці зіркового подружжя.

Куля потрапила у задню частину машини з боку водія. На щастя, ніхто з подружжя не постраждав.
Врешті акторка з чоловіком дісталися знімального майданчика, втім ситуація викликала у Річардс неабиякий стрес, тож вона постійно плакала. Згодом артистці вдалося приборкати свої емоції, і після інциденту вона продовжила працювати.

Тим часом, хтось з колег Деніз на студії побачив кульовий отвір на пікапі подружжя Ford Shelby F-150 та зателефонував до поліції. Зі знімань Деніз та Аарона додому у цілях безпеки супроводжував поліцейський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus