USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відомі імена волинських митників, яких відсторонили від роботи. Відео

7 Квітня 2021 14:23
Став відомий повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи.

Раніше повідомлялось, що їх усього 23, тепер вже відомі імена та посади цих людей, йдеться у сюжеті Аверсу.

У списку заступники начальників митних постів, головні та старші інспектори митниці. Серед відсторонених і скандальновідомий начальник однієї зі змін митного поста «Ягодин» - Михайло Бурдейний. Неодноразово журналісти повідомляли, як його зміна пропускала автомобілі «набиті» цигарками через кордон. У лютому зміна згаданого митника пропустила вантажівку з дипломатичними номерами, яка везла валюту, золото та цигарки. На «Ягодині» митники пропустили автомобіль. Контрабанду виявили вже польські митники на своїй стороні. Цей інцидент Михайло Бурдейний відмовився коментувати журналістам. Посадовець – кинув слухавку.

Читати ще: Знаменита зміна Бурдейного: волинський митник знову відзначився

Нагадаємо, що голова Державної митної служби Павло Рябікін підписав наказ про порушення дисциплінарних проваджень стосовно 100 працівників Держмитслужби. Серед них – 17 керівників митниць та митних постів. Підставою порушення дисциплінарних проваджень є причетність і можлива участь у масштабних контрабандних схемах. У списку керівників митниць та митних постів щодо яких порушене провадження є і керівник «Устилуга» Олександр Оникійчук, а також скандально відомий колишній заступник начальника Волинської митниці ДФС Юрій Терещук.

Видання Під прицілом опублікувало повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи через контрабандні схеми.
Варто зауважити, що масштабні звільнення митників анонсували кілька днів тому після засідання РНБО. Вперше в історії України Рада запровадила персональні санкції, зокрема заблокувала активи та майно осіб, яких, за аналітичними даними СБУ і апарату РНБО, можна назвати головною десяткою української контрабанди. Санкції ввели й проти 68 компаній, які пов’язують з контрабандистами. У перелік також потрапили 11 російських підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Квітня 2021 15:18
Нас багато, нас не подолати!
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2021 15:37
Якось дивно, санкції проти своїх корупціонерів, які всі свої статки давно записали на інших осіб, їх садити треба, а ще булоб краще, як поступають з корупціонерами в Китаї, чи Сінгапурі
Прокурор Показати IP 7 Квітня 2021 15:55
Ну, як вам не ай-я яй ! Як вам не соромно ? Дивіться, шоб такого більше не було ! Ідіть і чесно працюйте !
123 Показати IP 7 Квітня 2021 16:05
Відсторонений не означає звільнений, просто скажуть скільки кому і куди відвезти і всі далі будуть в шоколаді.
Луцьк Показати IP 7 Квітня 2021 16:50
Вони як областя в карантин, то в червону зону,то назад до звичайної зони. Так і митники- відсторонені,потім назад.
Іван Показати IP 7 Квітня 2021 19:55
Цей "кіпіш" чергове заробляння грошей верхушкою митниці.
Постійно на кордоні Показати IP 9 Квітня 2021 04:32
Чому всіх не звільнили і не влаштували свято для Волинян ??? І знову показуха ... мало сили і волі в наших керманичів !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus