USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Відомі результати громадського обговорення кандидатури старости Прилуцького старостинського округу

24 Жовтня 2023 15:35
Кандидатуру Петра Сущука як старости Прилуцького старостинського округу під час громадських обговорень підтримали понад 17% жителів сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка та Сапогове.

Про це розповіла керівниця відділу кадрової роботи та нагород Луцької міської ради Віра Гудима 24 жовтня на постійній комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

На розгляд комісії винесли проєкт рішення про затвердження на посаду старости Прилуцького старостинського округу Петра Сущука.

«Відповідно до ЗУ «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про місцеве самоврядування» староста затверджується міською радою на строк її повноважень за пропозицією міського голови та за результатами громадських слухань», – інформувала Віра Гудима.

Громадське обговорення жителів сіл Прилуцьке, Жабка, Дачне, Сапогове Прилуцького старостинського округу кандидатури старости Петра Сущука відбулося у вересні цього року. Понад 17% жителів, що відповідає вимогам чинного законодавства, підтримали кандидатуру Петра Сущука.

Читати ще: Стартувала процедура громадського обговорення кандидатури на посаду старости Прилуцького старостинського округу

«Отож, проєктом рішення пропонується затвердити Петра Ігоровича Сущука на посаду старости Прилуцького старостинського округу та присвоїти йому 11-й ранг посадової особи в межах відповідної категорії», – сказала очільниця відділу управління персоналу Віра Гудима.

Комісія не підтримала проєкт рішення. Невдовзі питання мають розглянути на сесії міськради.

У разі затвердження кандидатури Петра Сущука як старости Прилуцького старостинського округу його буде запропоновано ввести у склад виконкому Луцької міської ради.

Нагадаємо, в червні Олександр Гурський подав заяву про звільнення з посади старости Прилуцького старостинського округу за угодою сторін, адже його обрали головою Луцької районної ради.

Довідка

Сущук Петро Ігорович народився у селі Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області 28 червня 1969 року.
У 1984 році закінчив Прилуцьку загальноосвітню школу. З 1984 по 1986 рік навчався у середній школі № 3 міста Ківерці.

У 1986 році вступив до Луцького педагогічного іституту імені Лесі Українки на історичний факультет. Впродовж 1987 – 1989 років проходив службу в армії. У 1989 році відновився як студент Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки, який закінчив у 1993 році за спеціальністю «Вчитель історії та правознавства».

З 1993 по 1995 роки працював вчителем історії у Домашівській загальноосвітній школі Ківерцівського району Волинської області.

Протягом 1995 – 1996 років навчався на факультеті підвищення кваліфікації Волинського державного університету імені Лесі Українки за спеціальністю «Менеджер освіти».

З 1996 року працював у закладах позашкільної освіти Ківерцівського району на посадах керівника гуртків та методиста.

З 2002 по 2019 роки працював директором Ківерцівської районної станції юних туристів.

З 2020 року працює вчителем фізичного виховання комунального закладу загальної середньої освіти «Прилуцький ліцей № 29 Луцької міської ради».

З 2015 по 2019 роки був депутат Прилуцької сільської ради.

Одружений, має двої дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus