USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відомо хто поїде на «Нову хвилю» від України

22 Квітня 2014 09:45
Віка Петрик - переможниця Дитячої "Нової Хвилі-2010" та В'ячеслав Рибіков - учасник "Голосу країни. Перезавантаження" поїдуть до Юрмали на престижний міжнародний музичний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2014", - інформує ТСН.

16-річна Вікторія Петрик з Одеської області, а 23-річний В'ячеслав Рибіков з Донецька. Цього року півфінал конкурсу розділили на європейський і американський відбори. Перший проходив 18-19 квітня в Москві. У ньому взяло участь більше 70 вокалістів, з яких 13 українців. Оцінювали конкурсантів під керівництвом голови журі Ігоря Крутого режисер-постановник конкурсу Олександр Ревзін, співак Філіп Кіркоров, музичний продюсер конкурсу Анастасія Мухіна та фіналісти "Нової хвилі" минулих років Ірина Дубцова, Саша Даль і Аркадій Бородін, пише VIVA "Не дивлячись на те, що я вже вдруге беру участь у півфіналі "Нової хвилі", все ніби вперше, особливо хвилювання. Я дуже рада своїй перемозі і зараз буду посилено готуватися до фіналу конкурсу, щоб гідно представити нашу країну", - сказала Вікторія Петрик. А от Рибіков планує працювати над власним репертуаром до конкурсу та активно вивчати українську мову. "У фіналі потрібно виконати пісню на своїй рідній мові, а я російськомовний, і мені здається, що українською я співаю з акцентом. Але я все обіцяю виправити", - сказав В'ячеслав.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus