USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відомого актора Валерія Ніколаєва госпіталізували до психлікарні, – ЗМІ

14 Лютого 2022 16:14
Відомий російський актор Валерій Ніколаєв опинився в центрі скандалу.

До слова, нещодавно артиста затримали правоохоронці за те, що він їздив за кермом у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія, пише ТСН з посиланням на kp.ru.

У камері в Ніколаєва стався конфлікт з іншим затриманим, 27-річним громадянином Таджикистану. Пізніше артист розповів, що чоловік облив його окропом

«Затриманий актор Валерій Ніколаєв написав на кривдника заяву. Проте пізніше артист став неадекватно поводитися і лякати своєю поведінкою інших затриманих. Лікарі, які прибули на допомогу актору, вирішили викликати на місце бригаду психіатричної допомоги. Санітари, які приїхали на виклик, госпіталізували артиста до психіатричної лікарні», – повідомила джерело в правоохоронних органах.

Наразі актор перебуває в одній із психіатричних лікарень Москви. Також повідомляється, що лікарі діагностували у нього біполярний розлад.

Проте дружина ж Ніколаєва Ельміра все заперечує.

«Звідки це, скажіть, будь ласка? Звідки це все раптом? Що за маячня? Ну годі вже... Ну, правда», – повідомила дружина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Лютого 2022 16:33
Навіщо нам це?
Пора Показати IP 14 Лютого 2022 19:26
Пора вже вiлучатись вiд радянськoi (росiйськоi) тiтьки. Розкажiть що цiкавого в польскому (словацькому, румунському ) кiнематографi......
18 до Пора Показати IP 15 Лютого 2022 18:37
А ви хоч когось з їхнього кінематографа знаєте, чи чули, щоб вам про них розказувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus