USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Відомий архітектор Юліан Чаплінський презентує у Луцьку книгу «Зрозуміти архітектуру»

11 Березня 2023 07:12
18 березня в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відомий український архітектор та блогер Юліан Чаплінський презентує свою книгу «Зрозуміти архітектуру». Захід розпочнеться о 17:00.

У рамках презентації передбачено діалог автора з присутніми та автографсесія. Вхід вільний, без реєстрації.

До Луцька Юліана Чаплінського запросила громадська організація «Семиярусна гора», яка і модеруватиме подію. У честь цього на інстаграмі команди (@sevenhora7) розпочався розіграш, переможці якого отримають ексклюзивний примірник книги від організаторів (також буде можливість придбати книгу перед початком події).

Представники організації запевняють, що це буде початок широкої дискусії про архітектуру та ідентичність нашого міста у контексті актуальних викликів сьогодення. Тож не проґавте чудової нагоди для культурного дозвілля на вихідних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 11 Березня 2023 11:31
Чаплінський - архітектор втрачуених амбіцій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus