USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відплата за вибори: Порошенко відправить у відставку губернатора Одещини

7 Квітня 2019 18:29
Президент України Петро Порошенко відправить у відставку главу Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова і ще трьох чиновників.

Про це «Думській» повідомило джерело у центральному виборчому штабі Порошенко, який стверджує, що така інформація була озвучена на сьогоднішній нараді.

Розпорядження про звільнення будуть опубліковані в середу, після засідання Кабінету міністрів, який формально зробить відповідне подання.

Відставка Степанова може бути пов’язана з результатами президентських виборів в Одеській області. Втім, формально губернатора звільнили за його власним бажанням.

Як повідомлялося раніше, на Максима Степанова тиснули, змушуюючи займатися підкупом виборців перед першим туром президентських виборів.

Максим Степанов став губернатором Одеської області в січні 2017 року. До цього він п’ять років був директором державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 7 Квітня 2019 20:34
То мо, пане Савченко, шоб то всьо не застало вросполох то вже варто перед дальньою дорогою завчасно підкачати колеса і послинити ніпеля !
пенсіонери Показати IP 8 Квітня 2019 22:01
ганебного крадія пенсій петька поросенка на нари!!!!
опа Показати IP 8 Квітня 2019 23:19
ганебного крадія пенсій Хряка-петька порошенка на нари!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus