USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відповідальність за злочини проти сім’ї та дітей посилиться

23 Жовтня 2008 13:53
Президент України Віктор Ющенко підписав закон про посилення відповідальності за злочини проти сім’ї та дітей. Про це повідомляють 23 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, Закон «Про внесення змін до статей 304 та 323 Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за злочини проти сім’ї та дітей)» передбачає кримінальну відповідальність за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність батьком, матір’ю, вітчимом, мачухою, опікуном чи піклувальником, особою, на яку покладено обов’язки виховувати потерпілого або піклуватися про нього.
Такі дії караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Верховна Рада ухвалила цей закон 1 жовтня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus