USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькій міськраді - новий дорадчий орган

8 Травня 2014 16:45
Молодіжна Рада при Луцькому міському голові Миколі Романюку сформувала 7 відділів, які допомагатимуть чиновникам розвивати обласний центр.

Друге засідання дорадчого органу Молодіжної Ради при міському голові відбулося сьогодні, 8-го травня.

Зідно з розпорядженням Луцького міського голови від 1 квітня 2014-го року, в цю раду входить 50 людей. Це студенти й школярі 10-11-х класів Луцька.

Головою молодіжного дорадчого органу став студент другокурсник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Євген Ковальчук. Зауважимо, що від 5-го травня хлопець призначений радником Луцького міського голови на громадських засадах.
Об’єднання поділене на такі підрозділи: комісія з питань екології, комісія з питань зв’язків з громадскістю, комісія з питань освіти й науки, комісія з питань культури й дозвілля, комісія з питань міжнародних відносин, комісія з питань молоді та спорту, інформаційна комісія.

Наступного тижня громадські активісти уже домовилися провести закрите засідання, аби пропрацювати подальший план дій. Окрім того, окремо збиратимуться комісії. Прийнявши відповідні рішення, вони реалізовуватимуть їх через відділ у справах сім'ї та молоді Луцької міськради.

«Ми готові всіляко підтримувати молодь: надати їм приміщення для роботи, давати поради, сприяти у реалізації ідей. Уже перші ластівки є. До нас звернулися з пропозицією провести 16-го травня музичний фестиваль на території політехнічного університету (ЛНТУ), й він відбудеться, підготовка триває. Це потужний креативний, інтелектуальний резерв, який варто спрямовувати на розвиток міста. Безперечно, більшість із них уже активні у себе на місцях, а тут їм відкриваються нові глобальні можливості, аби в місті щось змінити на краще», - говорить виконувач обов’язків начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міськради Алла Боярчук.
Загалом у Луцьку є близько 50 тисяч молодих людей, які можуть долучатися до громадського життя міста. З них майже 22 тисячі школярі й біля 24-х тисяч – студенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
День Показати IP 8 Травня 2014 17:08
Ви шо взагалі тронулись головою?????? Пане Романюк, беріться за голову.......другокурсники нароблять вам справ і місту, і мало того шо в країні важка ситуація, то ви ше у Луцьку зробіть бардак
вечір до День Показати IP 8 Травня 2014 17:50
Вже приступають до роботи,програма схвалена.ФЕСТИВАЛЬ!!! Ось,що найнеобхідніше для міста.Гуляй душа,поки в рай попадеш.
лис до День Показати IP 9 Травня 2014 20:17
По-перше, студенти на другому курсі бувають розумніші та більш досвідчені, ніж деякі люди , котрі вже закінчили вищ. По-друге, на твою думку розвивати місто не доречно, коли немає масової війни?! По-третє, пан Романюк освічена та турботлива людина, котра піклується про наше місто, та достойно поводить себе на посаді міського голови! Чи не так?! По-четверте! Микола Ярославович дає змогу молоді реалізувати себе як активна та усвідомлена молодь, котра знає, що саме потрібно для розвитку обласного центру! По-п'яте, в Луцьку бардак не збираються робити! Молодіжна Рада тільки є перспективним розвитком Луцька! Якщо ти не згідний, чекаю відповіді! Малоосвічена бездосвідна людина) P.S. Перепршую за помилки, пишу з телефона)
Солдат Показати IP 8 Травня 2014 17:19
Якщо пристарки-пенсіонери нічого не роблять, то надія лише на молодь.
вася Показати IP 8 Травня 2014 17:43
вже точно криша їде в багатіїв
серйозно? Показати IP 8 Травня 2014 18:37
що це за клоунада?? хоча, чим би дітки не тішились, аби не плакали))
лпдмуа а простише и Показати IP 8 Травня 2014 19:04
а де ромко крохмаль?
від громади Показати IP 8 Травня 2014 21:56
так оце ж романюк електорат молодий завойовує....ой хоче ж мером ще побуть...ой грошей би ще в кишені набити...ой-ой!!!
Лис до від громади Показати IP 10 Травня 2014 12:33
А чи є у вас факти до ваших суджень?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus