USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Відпрацювали на відчутті та на емоціях», – Чайковський про другу поспіль перемогу «Старого Луцька»

10 Грудня 2023 11:30
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський та баскетболіст Євген Коровяков поділилися враженнями від переможного матчу з «Прикарпаттям-Говерлою» на післяматчевій пресконференції.

«Була тягуча гра з обох сторін. До останніх хвилин було незрозуміло, хто може перемогти, але ми зробили все, що казав тренер, та довели свої кидки до логічного завершення. Головне – ми добре відіграли в захисті.

Дві перемоги з трьох матчів у баблі – це дуже добре, але нам би хотілося здобути максимум перемог. Ми добре грали з «Рівним», але ми не виконали атаку і програли. Наступні ігри ми грали відповідно до плану і у нас все вийшло. У наступних баблах нам також потрібні перемоги. Тому ми будемо посилено готуватися. Потрібно, щоб відновився Стейсі, який отримав травму, адже це наш основний центровий. Я думаю, що він відновиться», – зазначив Євген Коровяков.

Читати ще: Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» змінив головного тренера

Дмитро Чайковський додає, що це був дуже насичений на події матч.

«Матч одразу пішов не за планом через травму Стейсі. Тому по ходу матчу довелося приймати нестандартні рішення. Але хлопці молодці, відпрацювали десь на відчутті, десь на емоціях, змогли спровокувати велику кількість втрат суперника. Ми програли підбирання. Не скажу, що не було бажання, але десь не вистачало Стейсі по ходу матчу. Однак удача і віра в те, що ми робимо, нам допомогли», – підсумував тренер.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus