USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Старий Луцьк» здобув другу перемогу поспіль, обігравши «Прикарпаття-Говерлу»

9 Грудня 2023 13:19
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» у непростому матчі зумів обіграти «Прикарпаття-Говерлу» (72:64) та здобути другу перемогу поспіль.

У першому матчі черкаського баблу «Старий Луцьк» поступився БК «Рівне», а вчора обіграв «Політехніку-Галичину».

На старті першої чверті сьогоднішньої гри очки Дюпіна, Мусієнка та Томаса дозволили лучанам бути попереду – 7:3. Тим часом у «Говерли» відповідав Лесик: його очки після кількох втрат волинян допомогли зрівняти рахунок. Коцько влучним кидком здалеку повернув перевагу «Старому Луцьку» в середині чверті. Відзначимо, що лучани за 6 хвилин зробили 5 фолів, а ось прикарпатці за цей час не сфолили жодного разу. Ближче до закінчення чверті два поспіль трьохочкові від Марківа та Бедлінського дозволили луцькій команді відірватися на +6. Однак «Говерла» таки зуміла скоротити відставання – 20:17.

Читати ще:«Старий Луцьк» на чолі з новим тренером переламав хід гри з БК «Рівне», але не втримав переможний рахунок

На початку другої чверті обидві команди багато промахувалися та втрачали мʼяч, тому цифри на табло особливо не зростали. Водночас «Старий Луцьк» довгий час зберігав лідерство. До слова, у лучан травмував ногу Томас, який сів на лаву запасних та до кінця зустрічі на майданчику не зʼявлявся. За дві хвилини до великої перерви «Говерла» вийшла вперед та зуміла зберегти мінімальне лідерство – 29:30.

По перерві Коровяков одразу влучив «трьоху» та повернув перевагу лучанам. Далі лідерство переходило від однієї до іншої команди. Два поспіль дальні влучання від Марківа та Коцька допомогли «Старому Луцьку» відірватися на +5 ближче до середини третьої чверті – 40:35. Прикарпатці швидко наблизилися на відстань 1 очка, і це не сподобалося Дмитру Чайковському, який взяв тайм-аут. Зміни у рахунку відбувалися й після цього: то лучани були попереду на +4, то на табло були рівні цифри. Але краще в кінцівці діяли луцькі баскетболісти, які й були лідерами перед останньою десятихвилинкою – 51:47.

Читати ще:«Старий Луцьк» завдяки ривку в третій чверті переміг «Політехніку-Галичину»

Прикарпатці зуміли скоротити відставання до 1 очка, але в середині чверті у лучан почав феєрити Прозапас, влучивши дві «трьохи». Внаслідок цього «Старий Луцьк» був попереду на +7 (61:54), а «Говерла» взяла тайм-аут. Прикарпатці зуміли дещо скоротити відставання, але за дві хвилини до фінальної сирени два поспіль трьохочкові закинули Мусієнко та Коцько, довівши перевагу «Старого Луцька» до найбільшої у матчі – 67:57. У підсумку лучани зуміли довести матч до переможного завершення – 72:64.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» вдруге поспіль став капітан Володимир Коцько – 22 очки, 4 підбирання, 5 асистів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus