USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Олег, ти вже надоїв», - Степан Івахів вважає, що мером Ковеля має стати нова людина

11 Вересня 2020 20:14
Народний депутат від 21 виборчого округу Степан Івахів вважає, що мером Ковеля має стати нова людина. А чинний мер, за його словами, мусить це сприйняти належно, бо «надоїв».

Про це нардеп розповів, під час пресконференції за підсумками відкритого форуму прихильників партії «ЗА Майбутнє», який відбувся у Луцьку 11 вересня у замку Любарта, інформує «Перший».

Як відомо, про намір стати мером Ковеля і спробувати сили на місцевих виборах заявив недавно волинський тележурналіст, ковельчанин Ігор Чайка. Двічі поспіль на цю посаду обирався раніше Олег Кіндер. Саме на Чайку робить ставку партія «ЗА Майбутнє», у команді якої Степан Івахів, а лідером є Ігор Палиця.

«Ви добре знаєте, які у мене були хороші відносини з Олегом Кіндером. Це факт. Але є факт, що півтора року назад я йому чесно в очі сказав: «Олег, повір, всі надоїдають, і ти теж надоїв. Будь готовий до того, що ми повинні шукати нових людей. Бо і в Луцьку, і в Ковелі знають: бажаючих іти на мери – одиниці, тих, хто може, ще менше. Одиниці тих, хто може взяти на себе цю відповідальність і піти», - наголосив Степан Івахів.

Ігоря Чайку нардеп підтримав, бо вважає його «правдивою людиною».

«Я знаю його як журналіста. Але в першу чергу – як правдиву людину. Якщо сказати, хто такий Ігор Чайка, то це – правдива людина. Не я йому це пропонував. Я вчора вперше за історію його балотування йому зателефонував і привітав, сказав, що одобрюю його рішення. Яка допомога від мене буде потрібна – я все зроблю», - зазначив народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 11 Вересня 2020 22:09
Та не тільки Кіндер надоїв !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus