USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Відремонтував» укриття: на Волині підприємець на 90 тисяч обманув керівництво лікарні

7 Травня 2023 14:55
На Волині підприємець, який мав відремонтувати укриття лікарні, привласнив майже 90 тисяч гривень. Згодом він все ж здійснив ремонт, проте через свої махінації чоловік заплатить понад 50 тисяч штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Маневицький районний суд.

Як ідеться у матеріалах справи, наприкінці грудня минулого року між фізичною особою-підприємцем Володимиром Я. та комунальним підприємством «Колківська районна лікарня» в особі директора було укладено договір, відповідно якого підприємець був зобов’язаний виконати поточний ремонт укриття підвалу лікарні за рахунок бюджетних коштів на 88 тисяч 540 гривень.

Не зробивши ремонт, підприємець вніс в акт надання послуг недостовірні відомості про завершення робіт. На підставі підробленого підприємцем документа бюджетні кошти були переведені на його рахунок.

У суді підприємець визнав свою вину. Він розповів, що відповідно до умов договору повинен був виконати роботи до 31 грудня 2022 року, однак захворів. В лікарню за медичною допомогою не звертався, а тому документально не може підтвердити, що хворів. З його слів, монтажні роботи у вигляді поточного ремонту укриття підвалу були проведені у повному обсязі в період з 10 по 13 січня 2023 року, тобто завдані його діями збитки ним відшкодовані у добровільному порядку.

Представник потерпілої сторони підтвердив слова обвинуваченого. Суд оштрафував горе-підприємця на 51 тисячу гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus