USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Відсіч» обіцяє повернутися у Ветли

17 Липня 2012 18:28
Активісти громадянського руху «Відсіч» планують здійснити третій візит до села Ветли Любешівського району. Попри те, що 15 липня в населеному пункті в них стався конфлікт з невідомими особами.

Про це 17 липня під час прес-конференції розповіла активістка «Відсічі» Ольга Сало.

Колега громадської діячки Олег Дукас розповів про події, які сталися 15 липня в любешівському селі. «Ми поширювали листівки, а журналісти видання «Перець волинський» брали коментарі в жителів села. Коли ми обійшли певну частину будинків, до нас під’їхало авто, з якого вийшло троє молодиків. Один з них вдарив мене в обличчя», ‒ повідомив він.

Невідомі вирвали у хлопця листівки та пошкодили його телефон. Коли ж на місце події почали сходитися селяни, зі слів Дукаса, нападники поїхали.

Водночас редактор інтернет-видання «Перець волинський» Руслан Тимощук розказав, що згодом до них приїхала голова сільради. На його вимогу вона вказала на людину, яка працює в селі дільничним міліціонером. «Однак той кілька разів заперечив, що він міліціонер. Голова показувала, а той віднікувався. Раз десять був такий пінг-понг», ‒ стверджує він.

Окрім цього, редактор «Перця…» повідомив, що згодом до активістів та журналістів знову під’їхали шестеро невідомих у камуфляжі, які пошкодили представникам преси засоби фіксації: відеокамеру та диктофон.

«До речі, виявилося, що один з нападників є священиком місцевої церкви і казав нам, щоб забиралися, бо буде багато крові. Поштовхавши нас, вони поїхали», ‒ зауважив Тимощук.

Зі слів Ольги Сало, активісти руху ще раз завітають у Ветли. «Третя поїздка буде значно більшою. Ми попередимо місцеву владу і подамо заявку, аби влада забезпечила порядок на мирному заході», ‒ відзначила вона.

Також дівчина сказала, що члени руху планують провести подібні акції в усіх округах, де можуть балотуватися у нардепи політики, які, зі слів Сало, підтримали «мовний законопроект».

Насамкінець Тимощук поінформував, що надіслав звернення до правоохоронців щодо пошкодження майна журналістів та про перешкоджання їхній діяльності.

«Сьогодні подав заяву до прокурора, аби він особисто контролював хід цієї справи», ‒ висловився він.

Нагадаємо, в червні правоохоронці затримали учасників руху «Відсіч», коли ті розклеювали листівки про Адама Мартинюка в Любешові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Кіндрат Показати IP 17 Липня 2012 18:34
За поібні провокації з боку Відсічі є кримінальна відповідальність !!!
Совість Волині Показати IP 17 Липня 2012 18:42
Видимо мало дали, ребята не поняли. Значит добавим!!!:)))
ПАВЛІК МАРОЗОВ Показати IP 17 Липня 2012 18:53
За ті провокації вєтлянчуківських люмпенів на чолі з компартєйкою-головихою Любкою Павлік теж є кримінальна відповідальність . Особліва,коли мартинюка більше не виберуть
Штабістам Мартинюка Показати IP 17 Липня 2012 18:57
Розслабтеся, вам недовго лишилося гавкати за Саддама. Після невдалих для тушканів та зрадників виборів він повернеться до вас у Ветли, де вже ніяка Відсіч не завадить вам облизувати всі частини тіла Мартинюка!!!
журналіст Показати IP 17 Липня 2012 19:21
Там дуже агресивний священник - місцевий піп гапон. Може дати по голові кадилом. Мовчу вже про те, що місцевий "митрополит" Мартинюк втягує на свою користь так звану незалежну від держави церкву в брудні політичні передвиборні інтриги. Ці вибори стануть найбруднішими в моральному і етичному планах за усю історію незалежної України. В наступ пішли попи, їхній інструмент - боженько і паства.
зaгрeб Показати IP 17 Липня 2012 20:42
Ребя забейте на эти Ветлы.Дикари и дальше будут за него голосовать.Аборогены за пачку дрождей и кило сахара родину продадут.
Панас Показати IP 17 Липня 2012 20:48
Бити в лице людям, які мають іншу думку, варварство. А якщо це робив піп, то його мають постригти. Ганьба кандидатам, яких підтримують такі дикуни.
панкрат Показати IP 17 Липня 2012 21:51
Яка? Ти, Кіндрат, часом белени не об'ївся? В нас тепер за все кримінальна відповідальність. Пукнув - і то відповідальність. А не пукай проти влади.
марко Показати IP 17 Липня 2012 21:54
Нема кримінальної відповідальності. По-перше, Мартинюк ще не кандидат у депутати. По-друге, оприлюднення фактів із життя публічної особи не заборонено законом.
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 17 Липня 2012 22:01
За поібні провокації --- сам ти поІбна провокація!!!
лучанка Показати IP 17 Липня 2012 23:17
Біда не в Мартинюку, біда в тому , що "прохвесіонали" з Любешівського району займають значну частину посадових місць в усіх державнимх структурах Волині! Мартинюк всіх лябашовців пристроїв, аби йому вибори забезпечували.
Саддам Показати IP 18 Липня 2012 19:41
Нехай ще ці грьобані активісти поїдуть по селах Ковельського району і розкажуть, де такі статки заробив Стьопа Івахів....
Мирна Показати IP 19 Липня 2012 10:40
Люди добрі, ті Ветляни судячи з усього, тільки пів року тому почали газом користуватись, завдяки тому ж Мартинюку, так що їм спочатку треба створити елементарні умови для існування, а потім втюхувати елементарну "національну свідомість"...
Gleb до Мирна Показати IP 25 Липня 2012 15:15
Спустись на землю.Тисячі українських сіл і містечок ще й досі не мають газу.Хотів би я побачити твою національну свідомість, якби ти сиділа без роботи,голодна і холодна, а ще думала де взяти гроші, щоб вирядити дитину до школи.Чи згадувала ти б тоді про свою національну свідомість
СМИКАЛКА Показати IP 19 Липня 2012 14:23
А "ВІДСІЧ" made in Игорь Еремеев ??????? :)))
Мирослав Показати IP 25 Липня 2012 14:36
напевно так,бо щось всіх собак спускають тільки на Мартинюка. А про Єремеєва ніхто ні слова.А те що він не вилазить з того ж таки Любешівського району.купуючи людей і несе такий брєд, що тільки аборегени можуть в таке вірити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus