USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Активістів, які агітували проти Мартинюка, побили

15 Липня 2012 11:24
В окрузі Мартинюка невідомі побили активістів і журналістів.

Про це інформує «Стик».

Так, в селі Ветли – батьківщині Адама Мартинюка невідомі напали на активістів Громадянського руху «Відсіч» та журналістів видання «Перець волинський» і побили їх. Молоді люди приїхали на Волинь, в округ № 23, де має намір балотуватись віце-спікер, в рамках кампанії «Помста за розкол країни», аби інформувати місцевого населення, чому не можна голосувати за Адама Мартинюка.

Завершивши поширення листівок, активісти йшли селищем, коли до них під’їхав автомобіль – білий Фольксваген з номерними знаками АС 41 26 ВС, з якого вийшло троє чоловіків спортивної статури, які одразу почали бити активістів. Активісти повідомили про напад журналістів видання «Перець волинський» та міліцію. Після цього нападники намагались забрати в активістів телефони, а один розбили об асфальт, і невдовзі сіли в автомобіль та зникли з місця подій. Натомість приїхали сільська голова та дільничний міліціонер у цивільному, який відмовлявся зізнаватись в тому, що він працівник правоохоронних органів, але який опитав постраждалих і записав номер машини, також на місце подій прибули журналісти.

Однак, за декілька хвилин нападники повернулися із підкріпленням, в авто сиділо вже шестеро людей, які, не зважаючи на присутність дільничого, почали бити і активістів, і журналістів, пошкодили диктофон та намагались розбити журналістам камеру. Дільничний під час нападу втік.

Це вже другий візит активістів в округ Адама Мартинюка і село Ветли, зокрема. Поїздки в мажоритарні округи проходять в рамках кампанії «Помста за розкол країни», спрямованої проти депутатів, які проголосували за скандальний законопроект Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 52
тиць-здиць Показати IP 15 Липня 2012 11:54
Аль-капоне якесь, а не віце-спікер, чесне слово...
Лучанка Показати IP 15 Липня 2012 11:57
ГНАТИ В ШИЮ, А ЩЕ Й ЗАСАДИТИ ЦЕ ЧУДО!!! НІЧОГО СОБІ,ХТО ВОНО ТАКЕ ЩОБ СОБІ ТАКЕ ДОЗВОЛЯТИ?ЛЮДИ, ОДУМАЙТЕСЯ!!!
VSC Показати IP 15 Липня 2012 11:59
Коммуняки показали свое бандитское нутро.
Крамар Показати IP 15 Липня 2012 12:02
Бандюги за Мартинюка! Це і так зрозуміло.
vzapravdu Показати IP 15 Липня 2012 12:03
сільського голову - фтопку..
дідо Показати IP 15 Липня 2012 12:31
Село Ветли - це територія "Рускава міра". Тепер селяни вчать російську для спілкування.
Я Показати IP 15 Липня 2012 13:14
Мало дали
Лучанка до Я Показати IP 15 Липня 2012 13:32
А тут і я є, не тільки ти, ясно?:) Тобі мабуть мало дали раз таке пишеш, тебе ще треба, ще гірше, щоб з місяць в реанімації полежав, Господи прости!!! Мабуть саме тут і писало, ГНАТИ ТИХ КОМУНЯК, А ЩЕ ТИМ БІЛЬШЕ З ВОЛИНІ, ХАЙ СОБІ В РАССЄЮ ЄДУТ, тут їм НЕ МІСЦЕ!11
ахванасій Показати IP 15 Липня 2012 13:35
На камінь-каширщині це чмо називають "ядам". приїде у село , навішає лапши , наобіцяє золоті гори...підхід в цього комуняки дійсно діловий:я дам (!) євровікна в садочок (наприклад) , але до виборів --- лише половину. решту отримаєте після виборів по результатах голосування ! гроші ж то з держбюджету, а не із власної кишені! А євровікна "роздає" які зроблені на його власному заводі під Львовом .І теж вже оплачені з держбюджету втридорога! Люди, не будьте гіршими голодних собак , яким подібні мартинюки кидають кістку , за яку ви ладні йому лизати не тільки руки! комуняки знищували нас , українців за те , що ми хотіли жити на своїй землі і розмовляти українською мовою . А мартинюки із сімонєнками 3 липня ще раз показали , що вони вважають нас за бидло , бо вчергове продались регіоналам і продали нашу мову!
наблюдач до ахванасій Показати IP 15 Липня 2012 16:13
підтимую! за 100 грн своє майбутнє продавати не варто!
Ги Показати IP 15 Липня 2012 13:44
Може тепер полешуки троха зачухаються?
Кіндрат Показати IP 15 Липня 2012 14:09
Я б сам дав тим журналістам у вухо.
зaгрeб Показати IP 15 Липня 2012 14:19
Ветлолохторат за дешевую колбасу и мать полесськую продаст.
свій Показати IP 15 Липня 2012 14:43
цих комуняк:мартинюка з симоненком і ім подібним. треба варити в пеклі на малому вогні...
Совість Волині Показати IP 15 Липня 2012 14:58
Правильно дали! Я б их на Соловки отправил на годков 25, бороться с "росколом"...
зaгрeб до Совість Волині Показати IP 15 Липня 2012 15:46
Товарищ в вас вселилса дух Сталина.Срочно екзорциста.Город в опасности.Демон комунизма, гроза голодных ветеранов,король зацвырканых дзеркал наступает.
Володимир 76 до Совість Волині Показати IP 15 Липня 2012 21:38
Да тебе потрібно самого до стінки ставити.
правда-матка Показати IP 15 Липня 2012 15:07
Ці агітатори хоч одну школу, дорогу, клуб ... побудували або відремонтували?! Люди самі розберуться за кого голосувати і нав'язувати не потрібно, по ТБ і так все видно і зрозуміло, але від цих бла-бла опозиціонерів люди, в тих-же Ветлах, жити краще не стали, а то що зробив Мартинюк - на десятки років буде служити людям! І розмовляйте хоч китайською або арабською! :)
VSC до правда-матка Показати IP 15 Липня 2012 16:51
Слышь, "матка" - а ты "неправда". Это фигня, что Мартынюк страну сдает с потрохами, главное - чтоб в вашем селе окна были хорошие. Вам там пофигу какая власть, главное лизнуть вовремя, тогда может косточку кинут.
Панночка до VSC Показати IP 15 Липня 2012 23:19
100% Якщо вже продаєтеся-то продавайтеся толково,а не за вікна чи шмат дороги!!! Цінуйте себе,своїх предків!!!Якщо вже так робите-то одумайтеся, вікна-не з його вишені, він вам копійчини не дасть,а навпаки ще з вашої собі візьме!!!
той самий до правда-матка Показати IP 15 Липня 2012 20:09
Це все єрунда. Прокуратура в цьому році мала порушити кримінальну справу проти перших осіб цього району (голова РДА Корця, начальника Держкомзему Колядуюка) за ДЕРИБАН ЗЕМЛІ, але з великого благословення мартинюка - він їх простив і справу не порушили. ОЦЕ ВЖЕ %У?НЯ ВЕЛИКА. А ви кажете побили людей. Перед виборами Мартинюк як буде туди приїжати то люди наввипередки будуть йому, як вийде з параши %опу лизати. От того він і не користується туалетним папером
НеАгітатор до правда-матка Показати IP 15 Липня 2012 20:23
А Мартинюк побудував? За свої гроші, чи може своїми руками? Він же ж багато років подає такі злиденні декларації, аж сльоза накочується. Чи, може, вся компартія скидається на інфраструктуру Ветел і Глуші? "Вибив" з бюджету школу-садочки-асфальт для села - герой? А сусідні села-райони -ку-ку, нема в бюджеті грошей? Тож в цьому і проблема, що обираючи таких, так і житимемо-проголосуєш за барина-отримаєш подачку, ні - отримаєш в морду. А система все прогниватиме. У тих же "обдарованих" любешівських селах 70% чоловіків-на заробітках за кордоном!!! Бо така система, і ніякі подачки тут не поможуть!
Полішучка до правда-матка Показати IP 25 Липня 2012 20:19
Так! Це правильно. А кому ми була потрібні до Мартинюка. він наш ГЕРОЙ!!!!!!!!!!!
Ги-ги Показати IP 15 Липня 2012 15:39
Ветлівські лакеї підлизують свого пахана Мартинюка навіть і у коментарях...неділя свята, забудьте про свою роботу...з понеділка знов лизатимете за Адамовича...
Анастасія Показати IP 15 Липня 2012 20:06
Поцілуйте Мартинюка в зад!!! Він дуже хороша людина!!!
Любомльчанин Показати IP 15 Липня 2012 20:47
Так, я згоден в Ветлах зробив. А чого він, разом з своїми "братами" по партії підтримали і проголусували за бандитський уряд азарова... Подивіться що в країні робиться - економіка в занепаді, безробіття "зашкалює", процвітає хпбарництво, корупція, на вулицях один бандитизм та грабежі... а ще - тарифи на електроенергію та енергоносію - "за хмари", збільшено вік виходу на пенсію для жінок і чоловіків, прийнято новий податковий кодекс, який нищить малий бізнес... рахунки українських олігархів та компаній в офшорних зонах становлять декілька бюджетів України... і ще, і ще, іще,... і все це з "вдалого" керування комуністів з олігархами... Де те, покращення життя сьгодні... Чи може воно тівльки у Ветлах ???...
Знаючий Показати IP 15 Липня 2012 20:50
По-перше, те що,він зробив за державні кошти на поліссі, він не додав у інші регіони,можливо,які в них мали більшу потребу,а по-друге це тільки мерзенна і собішкурна тварюка могла так проголосувати!На смердючий смітник історії його-цю НЕПОТРІБ!!!
Леся Показати IP 15 Липня 2012 21:06
Правда -матка, совість Волині, і вам подібні, я так дивлюсь ви за кусень хліба і батька з матір'ю продасте
antikommi до Леся Показати IP 15 Липня 2012 23:06
кононовічі точно за халявні *фронтовиє* сто грам і велике дзеркало продадуть
Лучанка до Леся Показати IP 15 Липня 2012 23:23
Не тільки батька та матір,а й себе продасть!!!
Банду Геть ! Показати IP 16 Липня 2012 07:47
Хлопці, пора братися за вила та сокири, - гнати смердючих комуняк та олігархів !!! банду геть !!!
SET Показати IP 16 Липня 2012 08:28
Цікаві ви люди... якщо дурень дає гроші то чого б не взяти??? Гроші (чи продуктовий набір) візьміть, а проголосуйте за того, за кого хочете )))
жах Показати IP 16 Липня 2012 08:44
Які всі розумні ...?! Мартинюк зробив - не зробив розмов багато, а що ви хоч трохи можете сказати про Карпука, Шевчука, Олійника та решту БЮТоголових ... - нічого! Ось голосуйте за таких ледарів і буде вам щастя! Та я подивлюся ви готові все життя в лайні жити, лише-б "комуніст", який області допомагає, не пройшов! :)Та по барабану яка партія - для людей щось роблять!!! А самі мабуть сидите за компом, в затишку ... а люди в селах по поганих дорогах не можуть нормально в місто приїхати або хворого довезти, а у дітей в школі туалету немає і через старі вікна взимку тепло не тримається і діти мерзнуть ... Ні! Головне щоб "комуняка" не пройшов! Які ви все-таки люди ...?! Жалко вас! З таким станом речей, з такими поглядами - Україна ніколи не підніметься і будуть тільки слова, що ми у Європі, а насправді - в глибокій жо ... і! Ну тоді й сидіть там!:)
ахванасій до жах Показати IP 16 Липня 2012 08:54
Як же тій Україні піднятись , якщо мартинюки із сіманєнкамі перед виборами кинуть кістку в ОТДЄЛЬНОМ ОКРУГЄ, зате потім здадуть всю Україну кацапам чи іншим бандюкам , напхають свої пролєтарські момони -- і трава не рости! А весь лохторат знов обдурено-обідраний. А ти щось пукаєш про "Та по барабану яка партія - для людей щось роблять!!!"
Уся влада -регіонам Показати IP 16 Липня 2012 09:28
Ніколи не думав, що десь у чорта в дупі є таке село Ветли. І там є такі богобоязні люди на чолі з прикормленою місцевою владою...Може хто знає, червоні прапоці там ще не маюрять? А село теє мабуть перейменують в Мартинюки. гАНЬБА!
Знайка до Уся влада -регіонам Показати IP 16 Липня 2012 13:33
Прапори не майорять, а ось пам'ятник вождю-Леніну стоїть у Глуші навпроти сільради. А в ногах Ілліча завжди стоїть корзина з квітами, підв'язана до пам'ятника червоною стрічкою (щоб де вітром не здуло). Щоб бачив "ядам" і його люди, які полішуки вірні комуністи...Ганьба!!!!
Лучанка Показати IP 16 Липня 2012 10:37
Ганьба, знищити цього полішука-комуняку.Піднімає руку на активістів, йому можна все, він олігарх.Я думаю,хто так за нього захищається,то цей же полішук, але ж він сидить в Луцьку, а не на своєму забиченому Полессі.Дійсно він що з свого кармана полесьє піднімає і тільки своє село.А іеншв вимирають там в злиднях і гнуть спину по заробітках.Боже мій,що коїться. Хто може зупинити цю бандитську масу? Хто? Тільки разом, ален в нас ніколи не було єдності і не буде.Будути бандити, а ми ,як завжди мучитися і гнути спини рабами
Сергій Показати IP 16 Липня 2012 11:43
Провокатори своє отримали. Плачте тролі.
Василиса до Сергій Показати IP 16 Липня 2012 12:32
Сам плач, це лише початок,повір, тоді ми з тебе всі посміємося, тут ніякихп ровокаторі не було,а правда, а провокатори-то ви, які не відомо що робите, вже не знаєте де і з кого собі в карман здерти, безсовісні,ну ну..., будете ви мати "щастя", ну якщо не ви,то діти, внукі ваші точно матимуть "щастя", на все свій час, на все, всі ми люди і треба по людськи чинити,а не відомо як, всі ми рівні, на той світ з собою нічого не заберемо, всі не хочемо бідувати,але й нелюдами бути я теж не хочу, соррі, але пора вже вас трошки призупинити,забагато на себе взяли,вам вибори наст. НЕ СВІТЯТЬ!!!Це ми вам гарантуємо, таких тупаків ще світ не бачив, розуму нуль,зате сила є-і на вас знайдеться не 1 сила, якщо треба буде!!! надоїло!обнагліли!
Совість Волині Показати IP 16 Липня 2012 12:40
Ребята подумали, что на КПУ можно вечно плевать и это будет считаться хорошим тоном!? Всё! Время ушло, Компартия восстановилась, оправилась от переворота 91-го, и готова, и может себя адекватно защитить от всякого рода провокаторов! "панове", привыкайте, что можете получить по зубам от коммунистов!!!
БЕНДЕР до Совість Волині Показати IP 17 Липня 2012 14:31
Для Совєсті. "Компартия восстановилась, оправилась " --- це що , встала й обіс..лась?
старожил Показати IP 16 Липня 2012 14:35
то якись дивно-дикий край- бити людей посеред вулиці в присутності влади і міліції це абсурд-ну хіба що голова і міліціянт то організували і "кришували"- от тоді так.виходцям з Ветлів скоро буде соромно людям назвати якого вони краю виходці .
*** Показати IP 16 Липня 2012 14:40
Лучанка, а що Bи за своє життя для людей зробили?
Не зовсім темна Показати IP 16 Липня 2012 15:09
Більшість дописувачів ні разу у тих Ветлах не були та не знають як там. Люди донедавна польовими дорогами - 30 кілометрів їздили з Любешова до Каменя-Каширського. Що таке нормальна дорога там ніхто не знав. Лікарні також у селі не було, а воно посередині двох районних центрів - доберись, як хочеш. Якби не Мартинюк, то б досі нічого не мали. А допомагав він їм завжди і не тільки у Ветлах, а цілому Поліссю, і не тільки перед виборами. Розумні сільські голови і зараз користуються моментами, та доять тих депутатів, як можуть. Це не означає, що вони поступаються своїм моральним принципам, вони працюють на розвиток інфраструктури свого населеного пункту. Так і Мартинюк, живе в Києві, а українською по сьогоднішній день спілкується. Якби не йшов на компрміси - не був би при владі, не мав би грошей, не допомагав би Поліссю. Відтак, кому б від того ліпше було?..А и усі такі ідейні, безкомпромісні нащо здатні?..
Кіндрат Показати IP 16 Липня 2012 18:12
Так буде з кожним бандерівськім г...ном що захоче повчити як жити !!
Сергій Показати IP 16 Липня 2012 18:32
Ай-яй!Які досягнення:"Живе у Киеві ,а українською по сьогоднішній день спілкується".Та краще б, те падло ,оніміло.Воно.якщо це йому вигідно,щей перед іконою хреститься.Такі люди,без стида і совісті,гірше відвертих бандитів,бо це вовки в овечій шкурі.
селючка Показати IP 17 Липня 2012 15:13
Націоналісти ви..ви можете тут багато говорити про "розкол" і т.д.....На Любешівщині,дякуючи Адаму Івановичу люди отримали ті зручності і комфорт без яких ви "націоналісти :)))" не уявляєте свого життя вже десятки років...Брехня це все, що він тільки перед виборами людей "пластиковими вікнами" заманює. Обливати брудом і болотом легко і просто.. коли ваші діти вчаться в теплій школі, а не в колишньому "хлівчику", ви грієтесь газом, а не заготовляєте дрова...ваші чоловіки не гинуть в лісі заготовляючи дрова, щоб тепло було в хаті і не залишають п"ятеро дітей сиротами...Ви шановні "націоналісти" не знаєте, що таке їхати до пологового будинку 45 кілометрів 2 години- бо дорога щебінь і пісок, а поки доїдеш то і по дорозі можна народити...А "досягнення" справді є..і перекручуйте мої слова хоч 100 раз,але якщо кожен потенційний депутат-націоналіст,за якого проголосуєте Ви, зробить хоч половину того (хай навіть за кошти держави,а не покладе їх в карман),що зробив Адам Іванович для свого регіону то ви і китайською заговорите. до спини мені його політичні вподобання..
вочий цар до селючка Показати IP 17 Липня 2012 20:18
Ну от я націоналіст. Правда не кандидат, слава богу. І що? Що ти там плачеш про любешівські дороги і дядьків-лісорубів. То це чия вина? КПРС правила безроздільно 50 років і доріг не могла зробити, шкіл побудувати у Любешові. Твій Мартинюк, до речі, -- вєрний ленінєц. Щого ж він тоді не думав. Ні -- продав червону шматку і підмазався під наше синьо-жовте знамено щоб дупа в теплі була. 20 років начальствує -- з хлівчика школи не міг зробити. І не треба тут розказувати про дітей сиріт і дрова. Невже ти думаєш, що на форумі одні луцькі люди? Я -- націоналіст. Я по сезонах з 8 класу їздив. І в лісі дрова рубаю. І комфорт, який у мене є -- сам роблю. Та й їздити по бездоріжжю щодня доводиться. І що -- на Мартинюка чекати -- мєссію, б..т.ь. Через таких як ти і справді в нас добра ніколи не буде. Китаянка знайшлася... зі спини
правда Показати IP 17 Липня 2012 15:21
100 %...в нас ніколи не було єдності і не буде, особливо з такими як Ви...самі такі,як пані Лучанко, і голосують за російську мову. Ви- нічим не вища за "полішуків", навіть нища, якщо таке верзете. Освідчена людина такої нісенітнеці ніколи б не написала :))))))))))))
Людочка Показати IP 19 Липня 2012 10:43
А "ВІДСІЧ" made in Игорь Еремеев ??????? :)))
Полішучка Показати IP 25 Липня 2012 20:30
Що Єрімєєв зробив?! Вже ж був депутатом? Мартинюк АДАМ ІВАНОВИЧ - НАШ ГЕРОЙ. МИ не лише ЙОГО поважаєимо. Мо закохані в його! А ви всі нам заздрите!!! ХА-ха-ха!!!
ТЕТ Показати IP 25 Липня 2012 20:33
А хто сумнівається, що це він! Ми вже наїлися його цукерками. Нехай ліпше Мартинюку продатися за інфраструктуру, як цьому з...дюзі за прострочені солодощі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus