USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відсьогодні в зону АТО - лише за перепустками

11 Січня 2015 17:57
Від сьогодні в'їзд і виїзд із зони АТО здійснюється через сім транспортних коридорів та за спеціальними перепустками.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Міноборони.

Для отримання перепустки потрібно подати заяву з описом маршруту пересування та терміном перебування в зоні АТО і паспорт (оригінал і копію). Потрібна також копія документа, який підтверджує необхідність поїздки на контрольовану/неконтрольовану українською владою територію (наприклад, документ, який підтверджує, що людина проживає в зоні АТО, довідка про місце поховання близьких в зоні АТО, довідка про хворобу близьких, які проживають в зоні АТО, довідка з роботи або інші документи).

Зазначені документи можна буде надати прямо в пунктах пропуску. Спеціальна перепустка виготовляється протягом 10 днів. Пропускний режим стосуватиметься всіх громадян, які досягли повноліття.

В'їзд та виїзд із зони АТО здійснюється через такі транспортні коридори: "Луганськ - Щастя - Новоайдар", "Луганськ - Станиця Луганська - Широкий", "Фащівка - Дебальцеве - Артемівськ", "Горлівка - Артемівськ", "Донецьк - Курахове", "Донецьк - Маріуполь (через Волноваху)" та "Новоазовськ - Красноармійськ - Талаківка - Маріуполь".

Як уже повідомлялося, через обстріли терористів СБУ тимчасово припинила пропуск осіб та транспортних засобів на декількох дорожніх напрямках у зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus