USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відтепер українці можуть отримати довідку про вакцинацію у сімейних лікарів

17 Червня 2021 08:58
Кабінет міністрів дозволив сімейним лікарям видавати довідки про завершення курсу вакцинації від коронавірусу.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

На думку урядовців, таке рішення спростить отримання документу. «Вносимо зміни, які дозволять сімейним лікарям видавати довідки, що засвідчують проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу», – заявив під час засідання уряду прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, серед українців зростає бажання вакцинуватся. На закупівлю препаратів для щеплення додатково виділяють майже 1,5 млрд грн. До слова, гроші візьмуть з надходжень при розмитненні автівок. До кінця року до України завезуть ще 40 млн доз вакцини.

Як повідомлялося, уряд подовжив карантин в Україні до 31 серпня. Утім, урядовці вирішили послабити обмеження. Зокрема, скасовують контроль самоізоляції через мобільний застосунок «Дій вдома» допоки країна перебуває в зеленій зоні епідеміологічної небезпеки. Тому тепер в’їжджати до країни українські громадяни зможуть безперешкодно. Утім, від іноземців вимагатимуть негативні тести на COVID-19 чи документ про повну вакцинацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus