USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відтермінування прийняття бюджету не вплине на життя області, – Ігор Палиця

18 Грудня 2017 14:43
Розгляд та прийняття основної частини бюджету Волинської області на 2018 рік в січні, а не в грудні нинішнього року, ніяк не вплине на життя області. Натомість бюджет, який прийматимуть в січні, буде детально проаналізований та більш зважений.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив голова Волинської облради Ігор Палиця.

Під час позачергової 17 сесії Волиньради депутати вирішили перенести ухвалення обласного бюджету на січень 2018 року, адже через недопрацювання Департаменту фінансів Волинської ОДА та профільної комісії облради проект рішення виявився не готовим до прийняття.

Разом з тим, зі слів Ігоря Палиці, це ніяк не завадить області нормально жити та працювати до цього часу.

«Це ніяк не вплине на життя області. Ми розподілили дотаційні кошти у розмірі 353 мільйонів, що і мали зробити. Все інше може фінансуватись спокійно, в кінці січня ми отримаємо бюджет на 2018 рік, який буде проаналізований, зважений. Депутати мають вивчити до копійки навіть захищенні статті, і тоді будемо голосувати», - зазначив Ігор Петрович.

Також він зауважив, що нині головним завданням є максимально з’ясувати куди витрачають кошти, а там, де є можливість зекономити – спрямувати кошти на покращення інфраструктури області.

«Основне завдання – знайти кошти, аби область розвивалась», – підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus